Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupayı Ergin Hocam ve Larkin Bey’e takdim edip sezonun perdelerini indirsinler bence direkt.

2003-2012 Siena ne güzel takımdı ya f/p en iyisi. Eurolig'de düzenli yatırım yapan herkes bir yerde karşılığını aldı Siena hariç belki Efes'i de katabiliriz buraya.

2003-2012 Siena ne güzel takımdı ya f/p en iyisi. Eurolig'de düzenli yatırım yapan herkes bir yerde karşılığını aldı Siena hariç belki Efes'i de katabiliriz buraya.

Bu maç öncesinde ilk maçta kevgire dönmüşlerdi bir de oradan ayağa kalkıp 2. maçı almaları büyük işti.

EV4ehtwWoAMIuiN

EuroLeague yönetimi, organizasyonların akıbetine ilişkin son kararın 24 Mayıs tarihinde alınacağını açıkladı.

EuroLeague yönetimi, EuroCup'ı 4-17 Temmuz, EuroLeague'i ise 4-26 Temmuz tarihleri arasında tamamlamayı umuyor. Yönetim, son kararını 24 Mayıs tarihinde verecek. (Eurohoops)

Kadrolar müthiş Ginobili vs. Bodiroga

Hakikaten müthiş kadrolar.

Serbest atışlar yüzünden vermiş Kinder Bologna maçı. Obradoviç ikinci yarının başında Middleton’dan vazgeçip Papadopoulos’a dönmüş ki acayip katkı almış. Saha içine bakarsak maçı çeviren hamle. İkinci yarının ilk 2 dakikasında Smodis’le Ginobili’ye çok kolay 3. faulleri çalınmış. Smodis’i baya kullanamadılar o yüzden kötü olmuş. Pana o yıllarda hakemler yönünden çok şanslıydı zaten. O Alvertis bitchini de hiç sevmezdim. Yine her pozisyonda atmış kendisini faulleri göstereceğim diye.

Rashad’ı görmek sevindirdi tekrar Rivers ile müthiş ikiliydi Tofaş’ta.

İbo da 22 atmış baya iyi oynamış. Sanırım 2. Yarı hiç çıkmadı. Spiker de Mulaömeroviç deyip durdu herife.

Heurtel ve Pangos sakatken bile Delaney birinci tercih değildi Hanga'ya top getirttiriyordu Pesic.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt