- 27 Ocak 2010
- 139.094
- 105.366
- 5.648
O kadar etmeyeceğini kendi de biliyodur.Net 1.15 alacakmis. Efes ne kadar onerdi acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar etmeyeceğini kendi de biliyodur.Net 1.15 alacakmis. Efes ne kadar onerdi acaba?
Emin misin? Sanki Melih filan 500 600 aliyordu?Paraya bak. Efes 600-700’den yukarı çıkmamıştır bence.
Emin misin? Sanki Melih filan 500 600 aliyordu?
Iste yerli diye 900 civarina cikmis olabilirler. Pliess saglam olsa fazla aratmaz ama o da saglikli degil. Bakalim kimi alacaklarBen öyle düşünüyorum. Melih feneri söğüşlüyor olabilir. Sertaç bu sene 400-500 almıştır. Efes’in yeni teklifi 600-700 olmuştur hatta. Genel piyasaya göre tahmin tabi benimkisi.
Gsbaskete baktim da Barca'nin onerdigine yakin teklif gelmis.Ben öyle düşünüyorum. Melih feneri söğüşlüyor olabilir. Sertaç bu sene 400-500 almıştır. Efes’in yeni teklifi 600-700 olmuştur hatta. Genel piyasaya göre tahmin tabi benimkisi.
Ergin Ataman: "Sertaç şampiyon takım yerine ikinci takımı tercih ettiyse, bu onun kararı. Bize de hayırlı olsun demek düşer. Kimi oyuncu alır, kimi kupa alır. Barcelona sezon içinde de Pau Gasol'u transfer etmişti ama biz şampiyon olduk."
(@basketfaul) Ataman: Kimi oyuncu alır, kimi kupa alır
Gsbaskete baktim da Barca'nin onerdigine yakin teklif gelmis.
Aynen, belki de Barcelona'da yasamak istediO zaman en az 1milyon vermiş olmaları lazım. Demekki Avrupa deneyimi yaşamak vs. gibi sebepler de var demekki işin içinde.
İyi yırtmış Efes.Barca 1.15 net
Efes 1 milyon onermis
röportajlarında tr ikliminden sıkıldığını seziyordum. ülke değiştirmek istemiş sadece eğer bu maaşlar doğruysaBarca 1.15 net
Efes 1 milyon onermis
Hem 300 bin fazla alacak hem de mis gibi yerde yasayacak.röportajlarında tr ikliminden sıkıldığını seziyordum. ülke değiştirmek istemiş sadece eğer bu maaşlar doğruysa
sebepBu arada Teodosic zu Efes diyorlar.
Gerçekleşirse Gergin hocama rağmen desteğimi çekerim Efes’ten.
EyvahBu arada Teodosic zu Efes diyorlar.
Gerçekleşirse Gergin hocama rağmen desteğimi çekerim Efes’ten.