Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin misin? Sanki Melih filan 500 600 aliyordu?

Ben öyle düşünüyorum. Melih feneri söğüşlüyor olabilir. Sertaç bu sene 400-500 almıştır. Efes’in yeni teklifi 600-700 olmuştur hatta. Genel piyasaya göre tahmin tabi benimkisi.

Ben öyle düşünüyorum. Melih feneri söğüşlüyor olabilir. Sertaç bu sene 400-500 almıştır. Efes’in yeni teklifi 600-700 olmuştur hatta. Genel piyasaya göre tahmin tabi benimkisi.
Iste yerli diye 900 civarina cikmis olabilirler. Pliess saglam olsa fazla aratmaz ama o da saglikli degil. Bakalim kimi alacaklar

Ergin Ataman: "Sertaç şampiyon takım yerine ikinci takımı tercih ettiyse, bu onun kararı. Bize de hayırlı olsun demek düşer. Kimi oyuncu alır, kimi kupa alır. Barcelona sezon içinde de Pau Gasol'u transfer etmişti ama biz şampiyon olduk."

(@basketfaul) Ataman: Kimi oyuncu alır, kimi kupa alır

Koç da bazen gereğinden fazla sert yapıyor ya sanki. Haklı da rakamlar doğruysa adamın yıllığı en az 400-500 bin dolar artacak ki Sertaç zaten son 2-3 senedir Sertaç. Demek istediğim bu adam zaten 26 yaşına kadar falan bu işten öyle aman aman paralar kazanmamıştır (Bu seviyeye göre diyorum bunu) maksimum 100-150 bin dolarlık kontratlar almıştır bizden, Bjk’den, Uşak’tan vs.

Dolayısıyla 29 yaşına gelmiş bir pro basketbolcu olarak emekliliğini garantiye almak adına ücretler arasında böyle farklar varken, hem de bu ücrete 2 yıllık bir kontrat kapmışken bunu değerlendirmesi kadar normal bir şey yok ki gittiği takım da Barcelona. Asvel’e gitmiyor yani. Micic ve Larkin Efes’ten ayrılırsa belki de şimdiden Euroleague’in önümüzdeki sene favori takımına imza attı. Hedef de küçültmüyor adam.

2 yıl da Avrupa’nın en gözde şehirlerinden birnde yaşayacak kafası rahat bit şekilde. Avrupa deneyimi olacak. İllaki İngilizcesine katkısı olacak bu deneyimin. Belki biraz İspnyolca da öğrenir. İleride teknik ekip olarak basketbolun içinde yer almaya devam etmek istiyorsa bunlar da büyük artılar. Adam belki de idolü Pau Gasol ile antrenman yapacak yahu, bu bile bu adımı atması için bir motivasyondur Sertaç adına.

Son düzenleme:
Dolar 8.5 olursa 2 senelik 300bin dolar ediyor sana 2.550.000 TL fark.

Türkiye’de her şey ev/kira ve faiz geliri üzerinden hesaplanıyorya hani öyle baksak adam bu paraya 10 tane 1+1 alıp 1000 liradan kiraya verse senelik 120.000 TL kazanmaya devam eder. Şu anda bankaya atsa bu miktarı aylık 40.000 TL falan getiriyor yaklaşık.

Bunlar saçma sapan, kıraathane hesapları bunu biliyorum da işin ucunda dolar olunca kazançlar/kayıplar büyüyor. Anlatmak istediğim bu. Adam da geleceğini düşünüyor.

Dolar 1.5-2 lira olsa bu farkı önemsemez misal herif.

Bu arada Teodosic zu Efes diyorlar.
Gerçekleşirse Gergin hocama rağmen desteğimi çekerim Efes’ten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt