Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anger-management-jack-nicholson.gif
Atma artik. Bu herif ruyama girecek

Kinq Vildozayi barca veya real(özellıkle bu salaklar) alsa sampiyon belli 2. kim sorusu sorulurdu. Kizilyildizin guardlari vildoza-campazzoyken real llull ve sergioyla oynuyor.

Obradovic’in Fenerbahçe taraftarının önüne çıktığındaki coşkusu, taraftarla kucaklaşması çok iyiydi. Adam tam bir Fenerbahçe efsanesi gibi karşılık vermiş taraftarın sevgisine.

Obradovic’in Fenerbahçe taraftarının önüne çıktığındaki coşkusu, taraftarla kucaklaşması çok iyiydi. Adam tam bir Fenerbahçe efsanesi gibi karşılık vermiş taraftarın sevgisine.

bir an için bize ne bu sevgi gösterisinden,ve de bu gösteriye karsılık verilen hosnutluktan diyecektim ki...videoyu izleyince hicap duydum

33.jpg

Dün oynadığımız 8 kuponun 7 tanesi tuttu kanks :D O tek yatan kuponda olan Maçsa İngiltere - Amerika Maçı'na En Çok Gol 2.Y oynamıştım 0-0 bitti :D O Maç'ı da şöyle planlamıştım İy İngiltere 1 tane atar 2.Y'da 2 tane Gol olur 2,5 Üst tarzında kupon gelir diye düşünüyodum da yattık o aç'tan yav kanks :D
Ekli dosyayı görüntüle 183571
biraz maç ver de bizde kazanalım reis son maçtan yatıyoruz hep :D

Abaldenin ne işe yaradığını, neyi iyi yaptığını yillardir çözemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt