Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.167
- 48.999
- 2.968
Fener’e kaybetsekte Wilbekin’i sakatladığımız bu mağlubiyetler bize yazar.fb üst üste 5 mağlubiyet oldu galba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener’e kaybetsekte Wilbekin’i sakatladığımız bu mağlubiyetler bize yazar.fb üst üste 5 mağlubiyet oldu galba
Demistim ama hep boyle gitmez diye. Erken oldu form dususleriFener de oyuncuların anormal formları düşünce mağlubiyetler gelmeye başladı. Bi ara Nigel Hayes Metecan ın bile her attığı giriyordu.
Atma artik. Bu herif ruyama girecek
Jack ağabeyi rüyada görmenin nesi kötü ahbapAtma artik. Bu herif ruyama girecek
Bir erkegin ruyama girmesi kotuJack ağabeyi rüyada görmenin nesi kötü ahbap
Yani öyle gitse sezonu 1-2 mağlubiyetle anca kapatırdı. Ama ben yine bir yerde form tutacaklarını düşünüyorum. Tabi önemli olan play off daki durumları.Demistim ama hep boyle gitmez diye. Erken oldu form dususleri
Bu kadrolari okadar ileri gitmezYani öyle gitse sezonu 1-2 mağlubiyetle anca kapatırdı. Ama ben yine bir yerde form tutacaklarını düşünüyorum. Tabi önemli olan play off daki durumları.
Fenerin uzun rotasyonu dar ise Efesin hiç yok.Fener yenilince uzun rotasyonu dar diyorlar haha. Öyle bir bütçeye bahanen olmaması gerekiyor.
Bence play off yaparlar. 8-9 galibiyet daha alsalar yeter.Bu kadrolari okadar ileri gitmez
www.instagram.com
bir an için bize ne bu sevgi gösterisinden,ve de bu gösteriye karsılık verilen hosnutluktan diyecektim ki...videoyu izleyince hicap duydumObradovic’in Fenerbahçe taraftarının önüne çıktığındaki coşkusu, taraftarla kucaklaşması çok iyiydi. Adam tam bir Fenerbahçe efsanesi gibi karşılık vermiş taraftarın sevgisine.
![]()
S Sport, Instagram: "🤗Fenerbahçe Beko efsanesi Zeljko Obradovic, Ülker Sports Arena’da büyük bir çoşkuyla karşılandı. 💫"
27K likes, 231 comments - ssporttr, December 22, 2022: "🤗Fenerbahçe Beko efsanesi Zeljko Obradovic, Ülker Sports Arena’da büyük bir çoşkuyla karşılandı. 💫".www.instagram.com
Obradovic’in Fenerbahçe taraftarının önüne çıktığındaki coşkusu, taraftarla kucaklaşması çok iyiydi. Adam tam bir Fenerbahçe efsanesi gibi karşılık vermiş taraftarın sevgisine.
![]()
S Sport, Instagram: "🤗Fenerbahçe Beko efsanesi Zeljko Obradovic, Ülker Sports Arena’da büyük bir çoşkuyla karşılandı. 💫"
27K likes, 231 comments - ssporttr, December 22, 2022: "🤗Fenerbahçe Beko efsanesi Zeljko Obradovic, Ülker Sports Arena’da büyük bir çoşkuyla karşılandı. 💫".www.instagram.com
biraz maç ver de bizde kazanalım reis son maçtan yatıyoruz hepDün oynadığımız 8 kuponun 7 tanesi tuttu kanksO tek yatan kuponda olan Maçsa İngiltere - Amerika Maçı'na En Çok Gol 2.Y oynamıştım 0-0 bitti
O Maç'ı da şöyle planlamıştım İy İngiltere 1 tane atar 2.Y'da 2 tane Gol olur 2,5 Üst tarzında kupon gelir diye düşünüyodum da yattık o aç'tan yav kanks
Ekli dosyayı görüntüle 183571