Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.689
- 15.629
- 2.108
Maç zaten ilk 5 dakikada bitti.Maçın aşırı kısır geçeceği belli.Bu fark asla kapanmazdı.Kapanmadı da
Fener ufakta olsa sevindi bu işe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç zaten ilk 5 dakikada bitti.Maçın aşırı kısır geçeceği belli.Bu fark asla kapanmazdı.Kapanmadı da

Geçti borun pazarı sür eşşeği Niğde'ye hesabı çok geç açıldık ve artık herşey için çok geç.Baskonia'nin devam edip bizim elenmemiz kabul edilemez yav![]()
Geçti borun pazarı sür eşşeği Niğde'ye hesabı çok geç açıldık ve artık herşey için çok geç.
Bizim A Lisansı nasıl alırız ona kafamızı yormamız lazım ama 90'lık dedelere Euroleague ne diye sorsan o ne der.
Çok ciddi bir sponsor bulamadıktan sonra hiçbir şey değişmeyecektir fener ülkerle birleşti yetmedi şimdi de doğuşla birleşiyorlar adamlardaki sponsorluk potansiyeli bizde olsa şu an müzeye 2-3 euroleague kupası koyardık![]()
Pao feneri eler mi diyorsun ? ?3luye kalmasi icin CSKA'nin Pao'yu, Real'in Fb'yi,Baskonia'nin da bizi yenmesi lazim.Bence zor yaw.Real fbye bassin Pao da 2'de 2 yapsin kurtulalim yaw.
Pao feneri eler mi diyorsun ? ?
Fikir munazarasinda bulunuyoz yav? en zorlu ekibi fenerle payidar etmeliyiz diye dusunuyorum.Saha avantajini alirlarsa 3-2 ile gecerler diye dusunuyorum.
Ayrica "Obra OAKA'dan galibiyet cikarabilir,Fb'ye Baskonia gelsin" dedigimde "fb'nin OAKA'da galibiyeti yok.Pao icerde sert takim,saha avantajini alirlarsa fbyi eleyebilirler" dememis miydin bana yaw?
Fikir munazarasinda bulunuyoz yav?????? en zorlu ekibi fenerle payidar etmeliyiz diye dusunuyorum.
(80-82 iken Sinan Engin capsini hazirlamistim senin post icin ama yine gotumde patlamisti)
Pao>Baskonia>Oly diyorum dolayisiyla ama Pao'nun CSKA ve Maccabi maclarindan birinde zicacagini dusunuyorum.Biz de Baskonia'yi yeneriz gibi maalesef.
Renktas bunun neresi zor?3luye kalmasi icin CSKA'nin Pao'yu, Real'in Fb'yi,Baskonia'nin da bizi yenmesi lazim.Bence zor yaw.Real fbye bassin Pao da 2'de 2 yapsin kurtulalim yaw.