Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan budingerin atışında bam diye panyaya vurmadı mı biri ben mi yanlış gördüm

fener balını s...

Baskonia'nin devam edip bizim elenmemiz kabul edilemez yav :red:

Aslında iyi oldu.Pana'nın kalan 2 maçını kazanması Baskonia'dan daha yüksek ihtimal.Zaten haftaya CSKA'yı yenerlerse dördüncü olurlar.İşte o zaman fener yandı.Yunanistan'da maç falan vermezler fenere.O yüzden fener sevinmesin.Haftaya neyin ne olacağı belli olur iyice

Baskonia bu gaz ile yener yunanlıları.
SA bilader.

a798530ebdf405760802071dde979307.jpg

Bizim A Lisansı nasıl alırız ona kafamızı yormamız lazım ama 90'lık dedelere Euroleague ne diye sorsan o ne der.

Çok ciddi bir sponsor bulamadıktan sonra hiçbir şey değişmeyecektir fener ülkerle birleşti yetmedi şimdi de doğuşla birleşiyorlar adamlardaki sponsorluk potansiyeli bizde olsa şu an müzeye 2-3 euroleague kupası koyardık :D

Çok ciddi bir sponsor bulamadıktan sonra hiçbir şey değişmeyecektir fener ülkerle birleşti yetmedi şimdi de doğuşla birleşiyorlar adamlardaki sponsorluk potansiyeli bizde olsa şu an müzeye 2-3 euroleague kupası koyardık :D

O Fener'in biraz da her zamanki ezik seyircisi ve o seyircinin ruh halinin takıma yansımasından biraz. Ben eminim onların bütçesine yakın bir bütçeye sahip olsak o kupayı getirirdik Türkiye'ye.

bu arada pana-baskonia-fener 3lü averaja kalırsa fener 6.

çok zor ama kızılyıldız da bu gruba eklenir 4lü averaj olursa 7. oluyor sanırım :D

kızılyıldız yerine efes de olabilir tam bakmadım

Son düzenleme:
3luye kalmasi icin CSKA'nin Pao'yu, Real'in Fb'yi,Baskonia'nin da bizi yenmesi lazim.Bence zor yaw.Real fbye bassin Pao da 2'de 2 yapsin kurtulalim yaw.

Pao feneri eler mi diyorsun ? ?

Saha avantajini alirlarsa 3-2 ile gecerler diye dusunuyorum.

Ayrica "Obra OAKA'dan galibiyet cikarabilir,Fb'ye Baskonia gelsin" dedigimde "fb'nin OAKA'da galibiyeti yok.Pao icerde sert takim,saha avantajini alirlarsa fbyi eleyebilirler" dememis miydin bana yaw?

Saha avantajini alirlarsa 3-2 ile gecerler diye dusunuyorum.

Ayrica "Obra OAKA'dan galibiyet cikarabilir,Fb'ye Baskonia gelsin" dedigimde "fb'nin OAKA'da galibiyeti yok.Pao icerde sert takim,saha avantajini alirlarsa fbyi eleyebilirler" dememis miydin bana yaw?
Fikir munazarasinda bulunuyoz yav? en zorlu ekibi fenerle payidar etmeliyiz diye dusunuyorum.

Fikir munazarasinda bulunuyoz yav?????? en zorlu ekibi fenerle payidar etmeliyiz diye dusunuyorum.

Bulunalim o halde.

Senin dedigin gibi Pao icerde iyi ve fbye ters geliyor.Gerci sen bunu dedikten 3-4 gun sonra Kazan'i son saniye 3luguyle zar zor yenmislerdi ya neyse.(80-82 iken Sinan Engin capsini hazirlamistim senin post icin ama yine gotumde patlamisti :D )

Baskonia da fbye ters geliyor ama cok dengesiz takim.Ayrica fbyi Ulker'de yendiklerinde Udoh yoktu ondan yendiler bence.

Oly'ye gelirsek icerde bize yenilmeyi basarmis bir takimin fbye gelmesini istemem,her ne kadar musabakayi yanlislikla kazanmis olsak da.Printezis fbye gidecek falan diyorlar.Sike de donebilir.Tehlikeli bir eslesme olur.

Pao>Baskonia>Oly diyorum dolayisiyla ama Pao'nun CSKA ve Maccabi maclarindan birinde zicacagini dusunuyorum.Biz de Baskonia'yi yeneriz gibi maalesef.

(80-82 iken Sinan Engin capsini hazirlamistim senin post icin ama yine gotumde patlamisti :D )

7b27e1ba302d4c1c44715c66e77a9549.jpg

Pao>Baskonia>Oly diyorum dolayisiyla ama Pao'nun CSKA ve Maccabi maclarindan birinde zicacagini dusunuyorum.Biz de Baskonia'yi yeneriz gibi maalesef.

Pao atletik ve direncli bi ekip, Oakanin atmosferinide dusunursek en zorlu eslesme olur bence fener icin ,deplasmanlardada genelde yakin skorla kaybettiler maclarini ,Baskoniada istikrar yok bizim macta bile son dakikaya kadar ortadaydı mac, malligimiza vermistik.

3luye kalmasi icin CSKA'nin Pao'yu, Real'in Fb'yi,Baskonia'nin da bizi yenmesi lazim.Bence zor yaw.Real fbye bassin Pao da 2'de 2 yapsin kurtulalim yaw.
Renktas bunun neresi zor?
Yazdığın ihtimallerin hepsi favori olanlar.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

oly bu watersı nereden bulmuş yaw. ted kolejin 3. guardı bundan iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt