- 4 Ağustos 2009
- 90.032
- 70.873
- 5.188
Eurolig baronları cska-fb eşleşmesine izin vermezler 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Real haftaya fbyi yener ama ne Baskonia'nin ne de Pao'nun 2'de 2 yapacagini sanmiyorum.Fb 4 olur maalesef.
aga iyi misiniz real efese yatacak cska-fener eşleşecek işte![]()
sabah yanlış hesap yapmışız real liderliği garantiledi
CSKA kesin geçer mi ki yaw?
![]()
CSKA kesin geçer mi ki yaw?
![]()
Real
Cska
Oly
Pana
Baskonia
Efes
Fener
Dacka
Real yatarsa böyle mi oluyor? Efesin de olye karşı şansı olur he. Güzel olur.
Fener CSKA'yı deplasmanda 3 kere yenmiş ama CSKA da İstanbul'da son 5 maçın 4'ünü kazanmış![]()
Fener Dacka ile birlesirse kupayi alir 2 sene icindeEL'nin sponsorlarinin neredeyse hepsi Turk.Bu sponsorlari kaybetmemek icin bize bir tane kupa verme niyetleri oldugunu dusnuyorum.
Dacka'nin 2 sezondur hak etmeden turnuvaya girmesi,dunku Brose macinda aldigi fauller,Istanbul'da patir patir bomba patlamasina ragmen Final Four'un Sinan Erdem'e verilmesi de bunu destekliyor.
Bu yuzden Efes surprizle final foura kalip seyirci avantajiyla kupayi alsa iyi olur diye dusunuyorum.Turkiye icin dusunulen kupa da Efes'e gitmis olur boylece.
Yoksa bu sene olmasa seneye,seneye olmazsa obur seneye Fb bu kupayi alacak gibi gozukuyor.
Belki paranoyak davraniyorum ama EL'nin serefsiz bir organizasyon olmasi beni bu dusuncelere itiyor.
Dünkü dacka maçının son çeyreğindeki hakem yönetimi neydi öyle renktorum. Izlerken utandim, bu kadar bariz hakem sikesi uzun zamandır gormediydim. EL parayı bastiranin yürüdügü, dünyanın en serefsiz organizasyonudur. Haysiyetsiz şerefsiz pislikler.EL'nin sponsorlarinin neredeyse hepsi Turk.Bu sponsorlari kaybetmemek icin bize bir tane kupa verme niyetleri oldugunu dusnuyorum.
Dacka'nin 2 sezondur hak etmeden turnuvaya girmesi,dunku Brose macinda aldigi fauller,Istanbul'da patir patir bomba patlamasina ragmen Final Four'un Sinan Erdem'e verilmesi de bunu destekliyor.
Bu yuzden Efes surprizle final foura kalip seyirci avantajiyla kupayi alsa iyi olur diye dusunuyorum.Turkiye icin dusunulen kupa da Efes'e gitmis olur boylece.
Yoksa bu sene olmasa seneye,seneye olmazsa obur seneye Fb bu kupayi alacak gibi gozukuyor.
Belki paranoyak davraniyorum ama EL'nin serefsiz bir organizasyon olmasi beni bu dusuncelere itiyor.
Emre SaykalEfes'i Oly ile eşleştirip Final four yaptıracaklar. Efes de çok formda zaten, eleyebilir yani. Pana-Baskonia eşleşmesinden de Pao gelecek, bir Yunan da sokacaklar. Real-Daçka'dan Real. CSKA-fener'den de CSKA diyeceğim ama Teodosic malının yönettiği takıma güvenemiyorum.
Fener de seneye Doğuş'la birleşip 30 milyon euroluk yatırım yapınca, Doğuş ayrıca Euroleague'e sponsor olup 5-10 da oraya atıp, Bartemou'ya da 3-5 bişey verdimi kupayı verirler seneye fenere.
Ferit Şahenk de hava atar, yıllardır alamıyorlardı ben geldim kupa geldi diye. Aziz de der yıllardır yatırım yapıyorum, benim bulduğum sponsorla kupa geldi der. Bartemou parasını alınca zaten o da mutlu olur, herkes mutlu olur sonuç olarak.
Komplo teorisi mode off.
Efes'i Oly ile eşleştirip Final four yaptıracaklar. Efes de çok formda zaten, eleyebilir yani. Pana-Baskonia eşleşmesinden de Pao gelecek, bir Yunan da sokacaklar. Real-Daçka'dan Real. CSKA-fener'den de CSKA diyeceğim ama Teodosic malının yönettiği takıma güvenemiyorum.
Fener de seneye Doğuş'la birleşip 30 milyon euroluk yatırım yapınca, Doğuş ayrıca Euroleague'e sponsor olup 5-10 da oraya atıp, Bartemou'ya da 3-5 bişey verdimi kupayı verirler seneye fenere.
Ferit Şahenk de hava atar, yıllardır alamıyorlardı ben geldim kupa geldi diye. Aziz de der yıllardır yatırım yapıyorum, benim bulduğum sponsorla kupa geldi der. Bartemou parasını alınca zaten o da mutlu olur, herkes mutlu olur sonuç olarak.
Komplo teorisi mode off.
Efes'in dünkü maçını izledim zevk aldım. Adamlar istedikleri zaman çok iyi oynuyorlar.
Heurtel ve Jedi'yi kulübümüze davet edelim.
Bu tas bana miydi Berkay reyiz ?![]()