Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Obra da bu sene zurnaca hamleler yapti ,sezona Antic ve Kalinice guvenerek baslayip ustune Nunnaly ve Bennett kokocusunu almasi komedi ,Melih hiyarinin kadroda yer almasi ayri bi komedi.

Efes'i Oly ile eşleştirip Final four yaptıracaklar. Efes de çok formda zaten, eleyebilir yani. Pana-Baskonia eşleşmesinden de Pao gelecek, bir Yunan da sokacaklar. Real-Daçka'dan Real. CSKA-fener'den de CSKA diyeceğim ama Teodosic malının yönettiği takıma güvenemiyorum.

Fener de seneye Doğuş'la birleşip 30 milyon euroluk yatırım yapınca, Doğuş ayrıca Euroleague'e sponsor olup 5-10 da oraya atıp, Bartemou'ya da 3-5 bişey verdimi kupayı verirler seneye fenere.

Ferit Şahenk de hava atar, yıllardır alamıyorlardı ben geldim kupa geldi diye. Aziz de der yıllardır yatırım yapıyorum, benim bulduğum sponsorla kupa geldi der. Bartemou parasını alınca zaten o da mutlu olur, herkes mutlu olur sonuç olarak.

Komplo teorisi mode off.

Aziz vs Şahenk kısmında yarıldım :D :D

Yalnız kavgaya gider o mutlu bitmez bknz Ülker :D

İtoudis, Obradovic'i görünce bir eziklik geliyor üstüne aldığı maçı da 20'den veriyordu az daha. Obradovic finalde birazda mecburiyetten 5 kısaya dönünce tek hamle yapamamıştı. Tabi Cska ihtimali varsa diğerleri önemsiz fakat Cska veya Oly deplasmanından galibiyet çıkarmak Pao'dan daha olası.

Panathinaikos bu feneri yamultur İstanbul'a yollardı ama şansa bak ki eşleşmeyecekler.Fener-CSKA olursa ortada bir eşleşme olur.CSKA deplasmanı iyi defans yapabilen bir takım için kazanılmayacak bir deplasman değil.Bu eziklerin de hücumu sıkıntılı olsa da defansları ortalamanın üstünde

FB'nin baskette tek başına bir başarısı yok, önce bunu idrak etmek gerekir. FB baskette yıllarca ezilmiş ve başarısız bir camia olduğunu anlayınca, ülkenin en iyi basketbol takımlarından biri Ülkerspor ile birleşmiş ve aldığı başarılar FB'nin değil FB Ülkerspor'undur.

Utanmazlarsa yakında da, futbol da Leeds United ile fln birleşme düşünebilir ve mazide ki başarılarına ortak çıkabilirler.

Dünkü dacka maçının son çeyreğindeki hakem yönetimi neydi öyle renktorum. Izlerken utandim, bu kadar bariz hakem sikesi uzun zamandır gormediydim. EL parayı bastiranin yürüdügü, dünyanın en serefsiz organizasyonudur. Haysiyetsiz şerefsiz pislikler.

Brose macini diyorsan orada isi bozan brose oldu , hakemleri bu sekilde dackaya yanasmaya mecbur biraktilar , neden dersen , brose nin hic bir iddiasi yok ,dacka ucundan kendini ilk 8 e atmaya calisiyor , gereksiz sekilde maca asildi brose , sanki sampiyon olacaklar

hakemlerin bu spor ahlakina uymayan davranisina eyvallah haklisin ama brose nin amaci ne ? turk dusmanligi mi ? sen yat yat butun sezon , son maclar gelsin turk takimina celme takacagim diye canini disine tak

Brose macini diyorsan orada isi bozan brose oldu , hakemleri bu sekilde dackaya yanasmaya mecbur biraktilar , neden dersen , brose nin hic bir iddiasi yok ,dacka ucundan kendini ilk 8 e atmaya calisiyor , gereksiz sekilde maca asildi brose , sanki sampiyon olacaklar

hakemlerin bu spor ahlakina uymayan davranisina eyvallah haklisin ama brose nin amaci ne ? turk dusmanligi mi ? sen yat yat butun sezon , son maclar gelsin turk takimina celme takacagim diye canini disine tak
Asiri derecede sacmalamissin. Su yazdıklarına cevap yazmak zaman kaybı olur.

FB'nin baskette tek başına bir başarısı yok, önce bunu idrak etmek gerekir. FB baskette yıllarca ezilmiş ve başarısız bir camia olduğunu anlayınca, ülkenin en iyi basketbol takımlarından biri Ülkerspor ile birleşmiş ve aldığı başarılar FB'nin değil FB Ülkerspor'undur.

Utanmazlarsa yakında da, futbol da Leeds United ile fln birleşme düşünebilir ve mazide ki başarılarına ortak çıkabilirler.

Amatör branslarinda olay paraya bakiyor. Fenerbahce bu birliktelikler sayesinde her sene astonomik bütceli takimlar kurabiliyor, 1 sene basarisiz olsa, yine 3 sene basarili götürüyorlar bu sekilde. Yani adamlar avantajlilar, Sahenk, Ülker hepsi fanatik fenerli... Bu sadece teknik acidan bir birlesme, asil anlamda koskocaman birer sponsorluk anlasmasi.

Haftaya kizilyildiz dacka'yi yenip fişi çeker.

Kızılyıldız'in içinde olduğu playoff eşleşmeleri yaparsanız daha sağlıklı olur.

DEFOL dursun!

İsmail ŞenolOnaylanmış hesap @ismailsenol 15 dk.
Euroleague'de 33 farklı ihtimal var, hepsini tek tek hesapladım. Maçı seç, sonucuna göre sıralamaya bak. Sizce kaç numaralı senaryo olur?
C8V4JdAXgAABkju.jpg:large

21 nolu senaryo gerçekleşir ama keşke 7,8,23,24'ten biri gerçekleşse.

Ilk 8 seneryodan biri gerceklesir.

Bence madrid, fb, baskonia ve dacka kazanir. Mac-pao macinin sonucunun onemi olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt