Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahcemizi destekliyorum haydi zorbam

ergin ataman sırbistan ile ilgili görsel sonucu

Yallah masa tenisine

Ergin Hoca hesabını oynayacaklarına göre yapmıştır yemez bu oyunları.

Ülkerspor her pozisyonda adam değişiyor. Efes ikili oyunları sürekli Larkin üzerinden oynamalı; Larkin karşısına aldığı adamı çok rahat geçer ya kendi bitirir ya boş adamı bulur. Yarın Larkin'in maçı olacak gibi geliyor.

Phil Jackson mısın be üstad?

ismaille ihsana fena kuruldum hala fener övüyolar yok 5 sene üst üste f4 yaptı falan diye ulan ibbbbbinalar azcık da 20 ye yatıranı konuşsanıza

Getirin orda bi ağlama duvarı pardon antu başlığı da gülelim kekolara :D

Tüh be! maç aklımdan çıkmış gidip uyumuşum.

İyi ki de izlemedim yoksa fener maçı çevirirdi.Bu sezon hangi maçlarını sonradan açıp izlesem bir şekilde aldılar.

Ergin hocama helal olsun.
Obra denen büyük bütçe hocasına gerekli dersi yine vermiş.

Umarım sucukcular da maçı izleyip ergin hocama yaptıkları haksızlık için az da olsa utanmistir.

Gergin hocami Realimin arkasindan ikinci olmasi nedeniyle simdiden tebrik ederim. Seneye birinci olur ins.

Fenerliler kafa ütüleyecekti pazar günü bizim final maçımız var len mk diye o da patladı hahhahaha

Tüh be! maç aklımdan çıkmış gidip uyumuşum.

İyi ki de izlemedim yoksa fener maçı çevirirdi.Bu sezon hangi maçlarını sonradan açıp izlesem bir şekilde aldılar.

Ergin hocama helal olsun.
Obra denen büyük bütçe hocasına gerekli dersi yine vermiş.

Umarım sucukcular da maçı izleyip ergin hocama yaptıkları haksızlık için az da olsa utanmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt