Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin son haftası Efes-fener. Fener o sırada 8.lik için mücadele etse, Ergin hocam bunlara bir koysa play off dışında bıraksa sonra da gidip kupayı alsa müthiş olmaz mı yahu :asd:

Her halde 30 - 4 veya 29 - 5 ile bitirecekler gibi ama en kotu 28 - 6 olur. Yine de birinciligi garantilediler gibi.

Bu Larkin nasıl bişey böyle . Gelsin futbol takımımızda 10 numara oynasın.

Bu sefer onu da marizleyecek. Normal sezonda deplasmanda yener mi bilmiyorum çünkü o maç CSKA için daha kritik olacak ama olur da F4'te eşleşirlerse bu defa öttürecek İtoudis'i de. Ben CSKA'nın F4 yapamayacağını düşünüyorum ama bu sene.

Aslında çözemedi demekte haksızlık olur ikidir bireysel performanslara kaybediyor. Bence deplasmandaki maç daha önemli kazanırsa o eşiği de kıracak.

TrendBasket

@TrendBasket

·
34d

Anadolu Efes bir kez daha Real Madrid’e istediğini vermedi. #EuroLeague’in lig formatının normal sezonlarında Real Madrid’i iç saha ve deplasmanda yenen tek takım 18/19’da CSKA Moskova’ydı. *CSKA Moskova, geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaştı.

EPFBR6mX4AIhCBc

Milano, Antep’ten Crawford’u almış.

Hakikaten iyi ligimiz var. Başaltı ve orta sıra takımlarımız iyi oyuncular buluyor kesinlikle. Antep’te sağlam bir seyirci olsa, kemik bir basketbol kitlesi oluşturulabilse iyi iş yapar takım Avrupa’da bile.

Efes ve feneri dışarıda tutuyorum. Diğer takımlardan en az 12-13 tane bir çırpıda Euroleague’de oynayabilecek oyuncu sayılır şu anda mesela, belki de daha fazla. Bu oyuncular Real Madrid’de, Barcelona’da oynar demiyorum ama Kızılyıldız, Zalgiris, Asvel, Zenit hatta Valencia, Baskonia gibi takımlarda oynar. Harrison, Auguste, Mbaye, Taylor, McKissic, Omar Prewit, Morgan, Devin Willams ilk aklıma gelenler. Lojeski falan yıllarca oynadı zaten.

8’den gece 1’e kadar maç var mis gibi ama benim Turkcell super(!!!)box izlememe müsaade etmeyecek tabi

Khimky maçını 6’da başlatabilirlerdi bence. Müsait olan bir maç fazla izlerdi.

Fenerin macini izlemiyorum, Maccabi Madrid macini izleyecegim ama bu maclari alamazlarsa isleri zor. Madrid Maccabi CSKA 3 4 5 yarisi verirlerse fenerle oynayacaklari maci ciddiye alirlar ve 0 3 filan olabilir. Neyse Maccabi macindan sonra kontrol ederim onlari

Fenerden bu sene cacık olmaz ilk 8e de kalsalar kalamazlar Final 4'a.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt