Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail ve İhsan ne kadar şerefsiz antipatik bir ikili Efes tarih yazarken bugün bağırdıklarının yarısını yapmıyorlar heleki ihsan sen varya sen

Barca maçında kadro-bütçe farkı diye ağlıyorlardı, 3'te 1 bütçedeki Alba'yı güç bela yenince koç cebinden uzun çıkarttı diyorlar. Koçun cebinden çıkardığını 10 yıldır yiye yiye hazmedemediler, yalaklık-gö. kıllığı ülkenin ata sporu olmuş.

Milano, Antep’ten Crawford’u almış.

Hakikaten iyi ligimiz var. Başaltı ve orta sıra takımlarımız iyi oyuncular buluyor kesinlikle. Antep’te sağlam bir seyirci olsa, kemik bir basketbol kitlesi oluşturulabilse iyi iş yapar takım Avrupa’da bile.

Efes ve feneri dışarıda tutuyorum. Diğer takımlardan en az 12-13 tane bir çırpıda Euroleague’de oynayabilecek oyuncu sayılır şu anda mesela, belki de daha fazla. Bu oyuncular Real Madrid’de, Barcelona’da oynar demiyorum ama Kızılyıldız, Zalgiris, Asvel, Zenit hatta Valencia, Baskonia gibi takımlarda oynar. Harrison, Auguste, Mbaye, Taylor, McKissic, Omar Prewit, Morgan, Devin Willams ilk aklıma gelenler. Lojeski falan yıllarca oynadı zaten.

Shaq McKissic iddialara göre Olympiacos yolunda #EuroLeague - TrendBasket

Milano, Antep’ten Crawford’u almış.

Hakikaten iyi ligimiz var. Başaltı ve orta sıra takımlarımız iyi oyuncular buluyor kesinlikle. Antep’te sağlam bir seyirci olsa, kemik bir basketbol kitlesi oluşturulabilse iyi iş yapar takım Avrupa’da bile.

Efes ve feneri dışarıda tutuyorum. Diğer takımlardan en az 12-13 tane bir çırpıda Euroleague’de oynayabilecek oyuncu sayılır şu anda mesela, belki de daha fazla. Bu oyuncular Real Madrid’de, Barcelona’da oynar demiyorum ama Kızılyıldız, Zalgiris, Asvel, Zenit hatta Valencia, Baskonia gibi takımlarda oynar. Harrison, Auguste, Mbaye, Taylor, McKissic, Omar Prewit, Morgan, Devin Willams ilk aklıma gelenler. Lojeski falan yıllarca oynadı zaten.
Şu an en iyi lig bizimkisi ikinci İspanya

Mike ceymslen larkin ayni takimda olsalar nasil olurdu acep.

ergin ataman obra ile ilgili görsel sonucu

Ergin Hoca 4 maçtır yeniliyordu Itoudis'e. Kağıt üstünde belki bir şey ifade etmiyor ama coachların birbirlerine üstünlük kurması tek maçlarda psikolojik olarak etkiliyor bence onu da kırması iyi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt