Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EQMrToMXUAEn-aA

Bu arada her maç Ergin Ataman'a ana avrat söven, ırkçılığını, küfürlerini kulüp marşı haline getiren Fenerbahçe taraftarını efendiliğiyle öven İhsan Bayülken ve yanındaki şakşakçıya da en kısa zamanda en güzel haberleri almalarını diliyorum.

İkisinin de sağlam torpili var galiba.İhsan zaten rezalet bir yorumcu, İsmail şenol da rezalet spiker.

Fener öyle böyle değil geçen de az daha Petersburg’a yeniliyordu 8 olanazlardı normalde Milano adam olsa bugün de onlar yenilir fener yArışts kalır

İkisinin de sağlam torpili var galiba.İhsan zaten rezalet bir yorumcu, İsmail şenol da rezalet spiker.

İhsan 3 kelimeyle maç yorumluyor. Özellikle "noktasında" kelimesini lugatından çıkar maç yorumlayamaz.

Bu üçlüğü bulma noktasında...
Geri dönüş noktasında..

Son pozısyonda calinan düdükler fenere çalinsa ismail le ihsan ağlardı şimdi. Haklı çıkan teknık faule bile ıtıraz edıyolar. Efes maclarında sesı cıkmıyo bu 2 hıyarın.

Hayır abi seversin, yani Türkiye'de büyük kulüpler arasında amatör branşlara önem verip yatırım yapan tek kulüp, 5 senedir de her şekilde final four yapıyor adamlar. Kenardan sokulan topa rakip savunma uyuduğundan atılan bomboş turnikeyi Obradovic seti gibi yedirmeni de kabul ettik de Türkiye'nin en şaibeli, ırkçı taraftarına büyük bir saygınlık kazandırma çabası nedir yani? Şunu biri Galatasaray taraftarına söylese bir Galatasaraylı olarak ben bile gülerim, herifler bunu Fener taraftarına yapıp bir de kendilerini inandırıyorlar. Bu artık sevgi, saygıdan öte inanılmaz bir yalaklık. En azından Bein'in ligi Tivibu'ya kaptırıp şu zırtapozların bizim maçları anlatmaması büyük şans oldu.

İhsan 3 kelimeyle maç yorumluyor. Özellikle "noktasında" kelimesini lugatından çıkar maç yorumlayamaz.

Bu üçlüğü bulma noktasında...
Geri dönüş noktasında..

İnan bizim maçları bile böyle saçma yorumlasalar rahatsız olurum.İsmail şenol Murat kosova Murat murathanoğlu hepsi aynı kafa adamlar.Mutlaka yeniliyorsak nedeni HAKEM. Milli maçlarda da yapıyorlar bunu.Halbuki Caner eleri dinledim geçen ne kadar guzel anlattı amigoluktan uzak.

İnan bizim maçları bile böyle saçma yorumlasalar rahatsız olurum.İsmail şenol Murat kosova Murat murathanoğlu hepsi aynı kafa adamlar.Mutlaka yeniliyorsak nedeni HAKEM. Milli maçlarda da yapıyorlar bunu.Halbuki Caner eleri dinledim geçen ne kadar guzel anlattı amigoluktan uzak.

Caner Eler çok kaliteli bir herif.
İsmail'i de basketboldan sorumlu müdür yaptılar sanırım. Geldiği yeri, sahip olduğu imkanları kaybetmemek için popülist yaklaşıyor artık çok. Eskiden böyle değildi.

Bırak şimdi İso ayak yapma, pusuda bekliyordun dimi tahminim tutmasın diye?
Yok valla allah belamı versin konu fener olunca asla aksi yönde bir beklentim olmaz bu postunla beni üzdün🥺maçı izlemiyordum bir tartışma var memleketteyim millet birbirine girmiş arada buradan bakıyorum

Bu kadro ile ilk 8 yapmazlarsa rezil olurlar gerçi şimdi de rezil durumdalar 😂

Aaron Jackson kalender adam şu zamanda daha iyisini de bulamazdın zaten.

Sonraki iki maci icerde Madrid ve disarida Valencia. 0 2 yaparlarsa isleri zor. Daha iceride CSKA ve disarida Efes maclari var. Pana maclari yine zorlu gecer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt