Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada her maç Ergin Ataman'a ana avrat söven, ırkçılığını, küfürlerini kulüp marşı haline getiren Fenerbahçe taraftarını efendiliğiyle öven İhsan Bayülken ve yanındaki şakşakçıya da en kısa zamanda en güzel haberleri almalarını diliyorum.
Hadi inşallah fener yenilsin de şenlenek
Hırbokan fikirlerin nedir maccabimiz saplar mı?
Şu an sahada ne yaptığını bilen takım Maccabi. Fener sayı bulsa bile zorlama şekilde buluyor. Maccabi saplayacak gibi.
Muhteşem yemin ediyorum uyanıkken rüyalandım ben abdest alıyorum hürmetler üstat
İkisinin de sağlam torpili var galiba.İhsan zaten rezalet bir yorumcu, İsmail şenol da rezalet spiker.
İkisinin de sağlam torpili var galiba.İhsan zaten rezalet bir yorumcu, İsmail şenol da rezalet spiker.
İhsan 3 kelimeyle maç yorumluyor. Özellikle "noktasında" kelimesini lugatından çıkar maç yorumlayamaz.
Bu üçlüğü bulma noktasında...
Geri dönüş noktasında..
İnan bizim maçları bile böyle saçma yorumlasalar rahatsız olurum.İsmail şenol Murat kosova Murat murathanoğlu hepsi aynı kafa adamlar.Mutlaka yeniliyorsak nedeni HAKEM. Milli maçlarda da yapıyorlar bunu.Halbuki Caner eleri dinledim geçen ne kadar guzel anlattı amigoluktan uzak.
Yok valla allah belamı versin konu fener olunca asla aksi yönde bir beklentim olmaz bu postunla beni üzdünBırak şimdi İso ayak yapma, pusuda bekliyordun dimi tahminim tutmasın diye?
2014 veya 2016 yılında bize gelecekti ama gelmemişti. CSKA'dan gelen Jamont Gordon'a benzetiyorum tarzını. Cidden çok iyi oyuncu.Aaron Jackson kalender adam şu zamanda daha iyisini de bulamazdın zaten.
Ula fener yeniliyor ama rakipleri de armut topluyor.