Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
65-94 bitmiş. Ne fark olmuş ya
Abi yaklaşık 3 periyot izledim Real kuşu almış avucuna bi sıkıyo bi bırakıyo bi sıkıyo bi bırakıyo misali oynadı. 2 defa Feneri umutlandırdılar farkın 6ya inmesine müsade etti 2 dk sonra spiker bezgin bir sesle "Koç, fark yeniden 17 sayı oldu ne diyeceksin"

Ama en güzeli yanındaki koçun ilk yarının sonunda asist sayılarını sormasıydı. Aynı spiker "Real Madrid'in 15 asisti var, bize hiç girmeyelim koç, Real'in 15 asisti var bu yeter" dedi :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Ne yaparsa yapsın tabi de bu patlıcan surat Bobby Dixon'a neden taktı bu sene, neden oynatmıyor acaba?

Yunan guard + o cikinca de colo ikinci oyun kurucu gibi sira gelmiyor. Sence bu sene kim nba yapar Avrupa'dan ?

Larkin kesin yapar bence. Campazzo'yu ve Shengelia'yı deneyebilirler.

Gerçi Guduriç gidiyorsa şu anda 25 kişi sayılabilir.

Bobby'ye haksızlık ediyor ya. Bobby dönsün Karşıyaka'ya, basketbolu orada bıraksın.

Bobby'ye haksızlık ediyor ya. Bobby dönsün Karşıyaka'ya, basketbolu orada bıraksın. alir.

Gudurici furkanin 34 attigi macta izledim garbage time da girdi oyuna. Ancak Furkan gibi acayip atletler is yapiyor artik orda. Wanamekar bile epey süre buluyor larkin suan rahat 20 dakika alir. Kaan kuralın dedigi gibi orada artık dış bir beyaz oyuncunun oynamasi cok zor

Bobby'ye haksızlık ediyor ya. Bobby dönsün Karşıyaka'ya, basketbolu orada bıraksın.

Larkin gitmesin fbye yeterince vermedi dalgayı

Gudurici furkanin 34 attigi macta izledim garbage time da girdi oyuna. Ancak Furkan gibi acayip atletler is yapiyor artik orda. Wanamekar bile epey süre buluyor larkin suan rahat 20 dakika alir. Kaan kuralın dedigi gibi orada artık dış bir beyaz oyuncunun oynamasi cok zor

Ryan Broekhoff'u takip edebildin mi?

Umarim ufuk Sarıca milli takımının sayı yükünü yine cediye vermez ve furkani artik ilk 5 baslatir. Cocuk yandigi zaman acayip bir skorere dönüşüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt