Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shengelia ——> CSKA

Tüm dengeler değiştirecek bir transfer olur.

Ali Koç: ''Sayın Obradovic bugün İstanbul'a geldi. Önümüzdeki sezon ne olacağını yarın konuşacağız. Bütçe düşecek. Gelecek sezon 30 milyonluk bütçe imkansız. Obradovic bunu kabul ederse kalabilir. Her zaman burada olmasını istediğimi söyledim. Daima kalabilir.''

Bir ligi 8 li play off falan bitiremediniz hala sinirim geçmedi bu heriflere..Dörtte üçü bitmiş bir sezon nasıl tamamlanmaz arkadaş hele ki böyle büyük geçinen bir organizasyonda...

Bir de sanki daha yeni sezon yarıda kalmamış, bir ay sonra lig başlayacakmış gibi transfer haberleri ortada dolaşıyor ..

Buraya yazıyorum bu lig seneye de zor biter.Zaten oyuncular birliği çok güçlü kışın tekrardan yükselme ihtimali olan bir salgın olayında yine oynanamayacak bu organizayon.

Larkin henüz imzalamadığını ima etti ama umarım imzalamıştır.

Adjustments.webp

Dogruysa ilk yil 3.7 ikinci yil 4 milyon alacakmis. Mirotic ile kiyaslarsak az bile aliyor ama Avrupa basketbolu icin asiri yuksek. Ayrica 3.7 milyon veriyorsan altini doldurman lazim. Mutlaka 1 2 iyi takviye daha lazim.

Harrison Oly ile anlaşmış 2 yıllık.

Real Madrid, Acb'de yarı finali göremeden kapattı sezonu. Fener kapmadan derhal hemen basketbolu bilen Saras Hocam.

Baskonia finalde Barcelona'yı yenip şampiyon oldu. İvanovic burada sürünüyordu gidip Acb'yi aldı. Benim de hayatta böyle keskin değişikliklere ihtiyacım var. :crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt