Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener istemiyormuydu bunu? Simdi belki Pesicin pesinden kosarlar.

Evet şimdi kartlar yeniden dağıtılacak.

Ben Barca'nın yerinde olsam Obradovic'e giderdim. Jasikevicius ilk kez kariyerinde büyük bir kadro devralacak ve küçük kadroda muazzam işler yapsa da oyun anlayışının bu çapta bir kadroyu yönetmek için müthiş uygun olduğunu düşünmüyorum. Obradovic'in modern oyuna yaklaşımı bile şaibeliyken Saras'la bu işe girmek tam piyango işi. Onun dışında Pesic belasından kurtulmalarına sevindim, 2011 Olympiakos'tan beri Avrupa'nın en dominant kurulmuş kadrosunu rezil rüsva etti adam. Tabii ne kadar çaptan da düşse Pesic, Pesic'tir. Kulüp kulüp olsa erkek basket takımımızın başında görmek isterdim kendisini. Zamanında bütün yoklukta Ivanovic gibi bir adamı getirebilmiş, milyonluk borca rağmen faaliyeti bitiren Banvit'i üstüne geçirmeyi akıl edebilen Beşiktaş doğru şartlar oluşursa Pesic'in bile peşine düşebilir.

Jasikevicius Avrupa basketbolunun yeni obrası olacak. Önümüzdeki 10 yıla damga vuracak. Fenere gelmemesi iyi olmuş, akıllı adammış

Sarunasın bunlara gelmemesi iyi oldu çok iyi bir koç ve belliki daha iyi olcak kokoskov isim olarak iyi ama avrupa basketbolunda ne yapıcak bakalım o soru işareti

Ben duyum saniyordum ama Barca Saras'i almis. Calathes de gelmisti. Efes'in isi zor, bir ihtimal Micic daha da gelisirse. Zaten Larkin daha da gelisirse dukkani kapatsinlar.

Ben Barca'nın yerinde olsam Obradovic'e giderdim. Jasikevicius ilk kez kariyerinde büyük bir kadro devralacak ve küçük kadroda muazzam işler yapsa da oyun anlayışının bu çapta bir kadroyu yönetmek için müthiş uygun olduğunu düşünmüyorum. Obradovic'in modern oyuna yaklaşımı bile şaibeliyken Saras'la bu işe girmek tam piyango işi. Onun dışında Pesic belasından kurtulmalarına sevindim, 2011 Olympiakos'tan beri Avrupa'nın en dominant kurulmuş kadrosunu rezil rüsva etti adam. Tabii ne kadar çaptan da düşse Pesic, Pesic'tir. Kulüp kulüp olsa erkek basket takımımızın başında görmek isterdim kendisini. Zamanında bütün yoklukta Ivanovic gibi bir adamı getirebilmiş, milyonluk borca rağmen faaliyeti bitiren Banvit'i üstüne geçirmeyi akıl edebilen Beşiktaş doğru şartlar oluşursa Pesic'in bile peşine düşebilir.

Aşırı derecede sisteme, düzene bağlı; oyunculara serbestlik tanımayan eski Yugoslav ekolünü aynen sürdürmeye devam eden koçların devri kapandı. Odradovic de dahil buna. Pesic dükkanı kapatalı çok olmuştu zaten. Şu anda Ahmet Kandemir>Pesic yani o derece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt