Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes Real’i Micic olmadan da eler ama umarım sezonu kapatma gibi bir durum yoktur. Kötü bir darbe gibi geldi bana.

Bu arada yazdığımda gayet ciddiyim:

Ahmet Kandemir >>> Pablo Laso
Özhan Çıvgın >>> Pablo Laso

Selçuk Ernak’ı falan bu kıyas kendisine hakaret olur diye eklemiyorum bile.

Efesi izledikten sonra milano-bayern maci cok iğrenç geliyor. Bunların f4te işi yok.

Messina muthis son top hazırladı. Helal.

Orlando Lakers macinda Hedo'nun pasi gibiydi ama bu sefer basket oldu. Milano 1.3 saniye kala aldi

Trinchieri Trinchieri
Niye savunmazsın çemberi
Bu soktumun Gist’i
Öğrenemedi gitti “difensi”

Bu arada yazdığımda gayet ciddiyim:

Ahmet Kandemir >>> Pablo Laso
Özhan Çıvgın >>> Pablo Laso

Selçuk Ernak’ı falan bu kıyas kendisine hakaret olur diye eklemiyorum bile.

kadrosu çok zayıfladı yav. nba'e gönderdiği oyuncular dışında bir de sezon devam ederken en değerli adamları gabriel deck'i nba'in hedefsiz bir rebuild takımına kaptırdılar. bence tek dandikliği bu yüzyılda hala tavares'i ana pivot olarak düşünmek, onun dışında elinden gelenin fazlasını yaptığını düşünüyorum. he o micic'i bilerek sakatlayan garuba gavuru için bile daha beter olmalarını dilerim, o ayrı mesele.

CSKA'da niye Hacket ile Mike James yok? FB eksik diyorlar ama CSKA'da çok yaralı Mulitinov'da yokmuş.

Bu ne la taşlar ve sopalarla mi oynayacaklar maçları. Fenerde covidliler olmasa 3-0 süpürürlermiş. Bu maci kaybetseler bile turlarlar. Ballarına soktuklarım.

Cskada de colonun ceyregi kalitesinde oyuncu yok. 2-0 geriye düşüp 2-3le turlarlar.

kadrosu çok zayıfladı yav. nba'e gönderdiği oyuncular dışında bir de sezon devam ederken en değerli adamları gabriel deck'i nba'in hedefsiz bir rebuild takımına kaptırdılar. bence tek dandikliği bu yüzyılda hala tavares'i ana pivot olarak düşünmek, onun dışında elinden gelenin fazlasını yaptığını düşünüyorum. he o micic'i bilerek sakatlayan garuba gavuru için bile daha beter olmalarını dilerim, o ayrı mesele.

Hiç biri gitmese bile bu adam koç falan değil, miadı doldu. Dünkü maçla alakalı değil yazdıklarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt