- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.998
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamı belediye başkanı görüntülü aramıştı geçende.Walkup Oly yapmis

Nezaketten " haha" verdimDemekki Walkup olarak kalmak istiyor. Efes’e gelseydi “Runup” lığa terfi ederdi.
İşte GSC, İşte Mizah, İşte Gülmece…
Walkup'ın gitmesi iyi oldu.Demekki Walkup olarak kalmak istiyor. Efes’e gelseydi “Runup” lığa terfi ederdi.
İşte GSC, İşte Mizah, İşte Gülmece…

Walkup'ın gitmesi iyi oldu.Zaten en fazla Oly'de oynar.
![]()
Pierre Henry ismi geçiyor, boşver Walkup'ı yahu.Üzdün ağabey, yani şu anda direkt Efes seviyesinde olmayabilir doğru ama Micic de geldiğinde bu seviyede değildi hatta Zalgiris’te bile 2. guarddı.
Aynen, benim aklimdan Walkup + daha skorer 4 numara geciyordu.Üzdün ağabey, yani şu anda direkt Efes seviyesinde olmayabilir doğru ama Micic de geldiğinde bu seviyede değildi hatta Zalgiris’te bile 2. guarddı.
Bilmiyorum Micic gibi bir sıçrama yapabileceğini düşünmüyorum. Her oyuncu Micic gibi olacak değilÜzdün ağabey, yani şu anda direkt Efes seviyesinde olmayabilir doğru ama Micic de geldiğinde bu seviyede değildi hatta Zalgiris’te bile 2. guarddı.
Shayok iyi olmaz mı Efes'eÜzdün ağabey, yani şu anda direkt Efes seviyesinde olmayabilir doğru ama Micic de geldiğinde bu seviyede değildi hatta Zalgiris’te bile 2. guarddı.
Shayok iyi olmaz mı Efes'eFener'de peşine düşmüş.
Bilmiyorum Micic gibi bir sıçrama yapabileceğini düşünmüyorum. Her oyuncu Micic gibi olacak değil![]()
Aynen, benim aklimdan Walkup + daha skorer 4 numara geciyordu.
Pangos'u birakmazlar. Zenith de cok para harciyorLarkin ve Micic ikisi de giderse;
Pangos-Walkup
4’e de S.Shields iyi olurdu.