Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sevmiyorum CSKA ile bize karşı oynadığı dönemden bu yana. Olmayan bir faulle 3 atış kazandı sahtekarlık yapıp sonra kaçırdı hatta bir tanesini.

Abartıldığı kadar da iyi oyuncu olmadığını düşünüyorum. Overrated.

Hatta Prime Bobby > Teodosic diyorum.

Ergin hocam istiyosa vardır bi bildiği.

Efes beklese biraz, nbaden dusen iyi oyuncular mutlaka olur.Teodosic mi kaldı yav ?

Teodosic loser adam en iyi oldugu zamanda bile bu seneki micicin seviyesinde degildi bence anadolu efes nba i beklemeli micic giderse

Çok ağlak ve sinsi bir tip. Loserın da babası.

PR'ı da çok güçlü.

Spa gibi mütevazı ve payı kendinde bulmayan adamlar nere Teodosic gibi zibideler nere.

Çok doğru tespitler admirim. Tam bir ağlak. Ne güzel çakmıştık ama buna Abdi İpekçi’de.

Kariyerinin hiç bir anında da bu seneki Micic’in yanından geçememiştir. Diamantidis’in, Spanoulis’in yarısı bile olamamıştır. Prime Bobby > Teodosic derken de ciddiydim.

Yılda 1-2 tane enteresan asist ve basket atıyor doğru ama o kadar. Genel bir loserlığı, cenabetliği de var bu arada gerçekten.

Larkin, Micic denklemi Efes'in oyuncularını olduğundan daha iyi gösterdi ki ayrılması konuşulan Sertaç, Moerman gibi oyuncuların da yaşayacağı sıkıntıları göreceğiz. Final maçında Ataman üst üste iki boş üçlük kaçırma lüksü veriyordu Sertaç'a aynısı Barcelona'da yaptığında Saras ne tepki verir en basitinden. O sebeple Teodosic ne kadar özel yetenek olsa da Micic acayip all around biri kadroya ekstra eklemeler gelmezse bu sezonun tam tersini de yaşayabilirler.

Moerman da bugün veda etmiş taraftara. Sertaç gitti, dunston yaşlandı, pleissdan verim alamıyorlar, Simon yaşlandı. Efes’in ne yapıp edip Micic ve larkini ikna etmesi gerekiyor yoksa baya baya takım dağılıyor.

Thunders 3 sene icin 30 milyon onermis.
Guzel para, Efes en fazla 3 sene 10 milyon onerebilir ki o da maksimumun maksimumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt