Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanirim orada vergi %40 civari ama para onemliyse her turlu gider. 3 sene 30 milyon + iyi oynarsa 3 sene sonra 60 milyonluk teklif alir. Iyi oynayamazsa Avrupa'da yine 2 - 3 arasi alir.
Aslinda Campuzzo donmek isterse Efes alabilir ama 1 sene daha denemek ister.
Bu arada Thunders Play offlar oncesi Madrid'den Deck'i almisti.

Bobua ne durumda iyi katkı verdi.

Anderson yerine Papapetrou gelecek sanırım.

Moerman iyi adamdı, bir kere tam takım oyuncusu. Sahaya sürersin 30 dk oynar, oynatmazsın küsmez, gerekirse kenardan havlu sallar 40 dk. Singleton aynı formda devam ederse faul sorunu olmadığı sürece 30 dk oynuyordu zaten yaklaşık. Barca’ya gidecek sanırım. Barca’ya da o mevkide tam böyle bir adam lazımdı. Mirotic zaten 30 dk oynuyor. Claver’den hiç verim alamadılar, Smith barçanın adamı değil. Moerman 10-15 dk iyi katkı yapar. Ribaund çeker, savunma yapar. Boş şut sokar.

Efes 4’e kimi alır bilmiyorum ama ben olsam Amath M’baye’ye çökerdim.

Aslında Alba’daki Luke Sikma tam Ergin hocamlık adam 4 için. Şut atar, pozisyonuna göre inanılmaz pasör. Savunması biraz minnoş ama öğrenir. Evet Sikma gelebilir.

Pangos 2 milyon dolar maas ve 2 senelik sözlesme ile CSKA ile anlasmis. Gitti Larkinin yerini dolduracak adam.

Sertaç’a 1milyona kadar çıkan Efes Pangos için 2’ye çıkabilirdi. Teo maldonadosunu getirmeye kalksan 1.5 vermen lazım zaten en az.

Shved’i de pek sevmem ama Teo yerine Shved’i 100 kere tercih ederim. (Shved daha 2 no gibi olsa da) CSKA şimdi Mike James yerine onu da almaya kalkar.

Hillard diyorlar Efes için ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt