- 13 Şubat 2009
- 27.708
- 25.192
- 3.468
Sanirim 3 senelik bağlayici sozlesme yapmistik.
Evet yaptık öyle bir mallık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanirim 3 senelik bağlayici sozlesme yapmistik.
Bir tarafsızlık abidesi. Ne kadar tarafsız gözüküyor değil mi birde lebronun oyuncu övdüğü bir twit icin bile araya atmosferi katıyor böyle de tarafsızdır kendileri mac anlatımında da hiç belli etmez tarafını.
Kobe reis büyük adamdı Buna kaldik istepuştron fbli miymiş
Kobe reis büyük adamdı Buna kaldik iste
Bir tarafsızlık abidesi. Ne kadar tarafsız gözüküyor değil mi birde lebronun oyuncu övdüğü bir twit icin bile araya atmosferi katıyor böyle de tarafsızdır kendileri mac anlatımında da hiç belli etmez tarafını.
Maccabi yendi Fener'i aslında rakip seçme durumu da vardı.
Barcelona-Bayern
Olympiacos-Monaco
Milano-Efes
Real Madrid-Maccabi
Obradovic, çok başka bir figür mesela Panathinakos'tan ayrıldıktan sonra Panathinaikos'ta final four göremedi geçiş dönemi sıkıntıları normal. Yine de Fenerbahçe'nin bütçesi final four bütçesi her şeye rağmen kalmalılardı hem oyuncu seçimlerinde hem coach seçimlerinde sürekli yanlış yapıyorlar en basitinden bu sene kadroyu kuran hocayı yazın yollayıp Eurolig'de bile iş bulamayan hocayla 3 yıllık kontrat yaptılar şimdi kovmak istiyorlar tazminatı var tabi.Mete bey, basketboldan pek anlamamda.
Obradovic gittikten sonra sikecilerin bu kadar cokmesi ve toparlayamamasi normalmidir?
Obradovic, çok başka bir figür mesela Panathinakos'tan ayrıldıktan sonra Panathinaikos'ta final four göremedi geçiş dönemi sıkıntıları normal. Yine de Fenerbahçe'nin bütçesi final four bütçesi her şeye rağmen kalmalılardı hem oyuncu seçimlerinde hem coach seçimlerinde sürekli yanlış yapıyorlar en basitinden bu sene kadroyu kuran hocayı yazın yollayıp Eurolig'de bile iş bulamayan hocayla 3 yıllık kontrat yaptılar şimdi kovmak istiyorlar tazminatı var tabi.
Form durumlarından dolayı Milano daha iyi oldu Efes için. %60-%40 Efes favori diyorum.
Maccabi yenilseydi Real-Efes oluyordu. Hafta içi başlıyor.Bu arada bunu yazarken Oly ile Milano arasında seçim yapmak gerekirse diye düşünerek yazdım. Form olarak Real Madrid yerlerde şu anda ama eşleşme ihtimalleri var mıydı Efes ile bilmiyorum.
Play off lar ne zaman?