Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha böyle olursa Efes Oly ile eşleşiyor. O zaman şu anda Perasovic:

images

Saha dezavantajına rağmen en azından 50-50 şanslar. Efes play offlara tam peak yapmış olarak giriyor, Oly ise tam tersi. Elbet play off havası başkadır ama bence Efes geçer.

Efes Galatasaray baskette yokken desteklediğim takımdır.

İnşallah bir Final 4 görürler bu sene.

Baskonia son çeyreğe 12 sayı geride giriyor :) işte bu süper haber.Oaka yolları göründü fenere.20 bin kişiyi yanına alıp tecavüz edeceğinden şüphem yok Pana'nın.Bize de bu tecavüzü izlemek düşüyor

Pana su anda elnin en formda takımı, HO. Yunan kardeşlerimize şikeci şerefsiz haysiyetsiz pislik takım karşısında başarılar dilerim.

Brock Motum'u geçen kadroya yazmıştım, harbi çok iyi adam.

Baskonia bilerek mi yeniliyor.ne salak takım la kendi evlerinde iddaasız takıma yeniliyorlar

tapa
a
l
k

Antu'da Pana'yı CSKA'ya 1000 kere tercih ederim diyenler mevcut :) bakalım Oaka'da 60 sayıyı geçebilecekler mi bunu diyen arkadaşlar.Lan EL'in açık ara en iyi savunması var adamlarda.Sen o salonda 70 sayıyı geçmeden hiçbir maçı kazanamazsın.Cska'ya 80 atarsın deplasmanda belki ama Pana'ya 70 bile atamazsın sahasında.Cska'nın hücumu iyi de savunması da kötü.Cska biraz defans yediği her maçı kaybedebilir de Pana'ya defans yapsan bile yenmene yetmeyebilir.Üstelik adamlara karşı deplasmanda bir tane bile galibiyetin yok :) şaka gibi bunlar valla

Son düzenleme:
Baskonia yenildi fb kesin olarak pana ile eşleşti

tapa
a
l
k

Pana-Fener eşleşti. OAKA'da bunlara maç vermezler.

Pana iç sahada seriyi 2-0 a getirecektir Oaka'da 20.000 kişi olduktan sonra fenerin o sahadan çıkma ihtimali zayıf CSKA, Oli gibi skorer takımlara karşı sayı bularak galibiyet alabiliyordu ve turu da geçebilirdi mesela CSKA defans yapmaz ama Pana savunmanın dibine vurur zaten Euroleague de iç sahada 15 maçta 14 galibiyet 1 mağbuliyetleri var tur oranları %80 pana %20 fener diyebiliriz

Efesin maçının bi önemi kalmadı galiba her durumda 6. bitiriyorlar

tapa
a
l
k

Yarın efese basıp para alirız diye hesap yapıyorduk o da pij oldu : /

James Gist'ten çok ekstra bir performans bekliyorum.

Fb'nin OAKA ile paidar edilmesi iyi oldu.Pao'nun sansi yuzde 51.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt