Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin 'daha büyük' izlenimi vermesinin tek sebebi Galatasaray'ın lisenin yörüngesinde kalması.Yoksa lise yörüngesinden çıkılsa Fenerbahçe'nin o bahsettiğin üstünlükleri anında yok olur.

Dedigin bence de dogru ancak bu camia olarak bizden daha kuvvetli olduklari gercegini degistirmiyor. Biz lise yorungesinden falan cikamayiz bu arada

adamım waters şimdi maçı çevirir relaks.

Dedigin bence de dogru ancak bu camia olarak bizden daha kuvvetli olduklari gercegini degistirmiyor. Biz lise yorungesinden falan cikamayiz bu arada

Değiştirir aslında,kağıt üstünde daha fazla imkana sahip olmalarına rağmen başarı olarak Galatasaray'ın birhayli gerisinde kalmaları kendileri açısından iyi değil.

Olympiakos final four takımları arasında en çok takdiri hakeden. Düşük bütçe ve yerli oyuncu sayısının fazlalığı bence önemli.

Bence camia olarak bizden daha buyukler. Medya tamamen onlarin elinde. Keza en iyi sponsorlari buluyorlar. Camiasinda onemli insanlar var bu onlara ya sponsor yada sicak para olarak geri donuyor. Yalniz basari bu destege karsilik az seviyede
Ya aslında orada mesajı acele olarak yazarken yanlış yazdım kulüp bazında bizden büyük bir kulüp değil fener.
Hatta Galatasaray daha büyük bir kulüp. Bizim camiada da önemli isimler var ama bizdekilerin çoğu kan emici tipler

Yani arada bu kadar büyük bir fark mı varda heriflerin bütçesi yaklaşık 30 m $ seviyesinde bizimkiler ise seneye 5 m $ diyor utanmadan.
Onlar büyük sponsor bulmuşsa bizde bulalım demek yerine nerden bütçeyi düşürsek diye uğraşıyor şerefsizler.

Olympiakos buralara basketbol kültürüyle geldi fener ise büyük sponsor destekleri sayesinde.
Artık bizimde büyük bir destek bulmamız şart. Bunların aldığı sponsor desteğini Galatasaray alsa biz çoktan getirmiştik bu kupayı bence.

Değiştirir aslında,kağıt üstünde daha fazla imkana sahip olmalarına rağmen başarı olarak Galatasaray'ın birhayli gerisinde kalmaları kendileri açısından iyi değil.

katiliyorum. ancak uzun vadede iyi bir yonetim olustururlarsa basari da gelir. Bizim de lisenin etkisinden cikmamiz lazim yoksa gunluk basarilarla gideriz istikrar saglayamayiz

waters girer girmez bir 3lük asisti yapıp 2 de sayı atarak maça damgasını vurdu. boşuna sevmedik.

Ya aslında orada mesajı acele olarak yazarken yanlış yazdım kulüp bazında bizden büyük bir kulüp değil fener.
Hatta Galatasaray daha büyük bir kulüp. Bizim camiada da önemli isimler var ama bizdekilerin çoğu kan emici tipler

Yani arada bu kadar büyük bir fark mı varda heriflerin bütçesi yaklaşık 30 m $ seviyesinde bizimkiler ise seneye 5 m $ diyor utanmadan.
Onlar büyük sponsor bulmuşsa bizde bulalım demek yerine nerden bütçeyi düşürsek diye uğraşıyor şerefsizler.

Olympiakos buralara basketbol kültürüyle geldi fener ise büyük sponsor destekleri sayesinde.
Artık bizimde büyük bir destek bulmamız şart. Bunların aldığı sponsor desteğini Galatasaray alsa biz çoktan getirmiştik bu kupayı bence.

Bizden buyuk ve daha potansiyelli bir klup degil fenerbahce ancak ben camia olarak bizden daha kuvvetli olduklarini dusunuyorum. Zaten bu da amator branslarda bulduklari sponsorlar ve futbol takimina zenginlerin akittigi paradan cok raha t anlasiliyor.

DAXuQlxXgAA4B_T.jpg

objektifim fanatik degilim ayagina fb yener diyenlere homo tagi verecegim

olynin denyo koçu waters ve spayı beraber oynatmayı akıl edebilirse maçı kazanacaktır.

fener yener diyenler olimpiyakosu pek tanımıyor sanırım. olimpiyakos daha önceki finallerdede favori görünmeden 20 sayı farktan gelip şampiyon olmuşluğu var hemen hemen aynı jenerasyonla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt