Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık basketbol'un bir önemi kalmadı benim açımdan.

5-10 milyonluk yatırımlar ile 2.kupada takılmak ligde 4-5 de gezinmek kimi tatmin eder ya.

Ezeli rakibin çıtayı yükseltti, ya efesle birleşip sağlam rakip olup rekabet ederiz ya da sağlam sponsor bulunmalı.
Git bari efes başkanını ikna et bişeyler yap hırto herif bi katkın olsun kulübe

TapaTalK

Her zayıf takımlar güçlü takımlarla birleşecekse ne anlamı kalır rekabet etmenin?Fenerbahçe'nin kupasına zerre imrenmiyorum,ama branşların kapatılmasına da pek ses etmem.Real'in hepi topu 2 branşı var biz de öyle olabiliriz.Aslında 1 tane sapasağlam branşın olsun o bile yeterli.Futbol dışındakilerin hepsi hikaye,futbolda da adam gibi bir yönetimle 1 senede toparlanırız.Dursun bir .. olup gitse.

Her zayıf takımlar güçlü takımlarla birleşecekse ne anlamı kalır rekabet etmenin?Fenerbahçe'nin kupasına zerre imrenmiyorum,ama branşların kapatılmasına da pek ses etmem.Real'in hepi topu 2 branşı var biz de öyle olabiliriz.Aslında 1 tane sapasağlam branşın olsun o bile yeterli.Futbol dışındakilerin hepsi hikaye,futbolda da adam gibi bir yönetimle 1 senede toparlanırız.Dursun bir .. olup gitse.
Fenerle baş etmenin tek yolu o ne bekliyosun adaletli bi rekabet mi oluyo zannediyosun sarper

TapaTalK

Fenerle baş etmenin tek yolu o ne bekliyosun adaletli bi rekabet mi oluyo zannediyosun sarper

TapaTalK

O zaman gerek yok alsınlar kupalarını başlarına çalsınlar.Futbola avuntu arıyor adamlar Galatasaraylılar da bu tuzağa düşüyor her seferinde.3 gün sonra unutulacak halt,biz niye bu kadar gerildik adamlar kupayı alınca ben bunu anlamadım.

O zaman gerek yok alsınlar kupalarını başlarına çalsınlar.Futbola avuntu arıyor adamlar Galatasaraylılar da bu tuzağa düşüyor her seferinde.3 gün sonra unutulacak halt,biz niye bu kadar gerildik adamlar kupayı alınca ben bunu anlamadım.
Unutulmuyo kardeşim işte
Senin eurocup'ın hala konuşuluyo.
Kazandığımız gün bütün Galatasaraylılar sevinçten uçtular, başarıyı küçültmeyelim önemli bi olaydır bu.

Ama tabi sen ilgilenmeyebilirsin futbol dışı olaylar ile, ama branşları takip edip rekabeti sevenler büyük başarı olduğunu düşünüyo sarper

TapaTalK

Unutulmuyo kardeşim işte
Senin eurocup'ın hala konuşuluyo.
Kazandığımız gün bütün Galatasaraylılar sevinçten uçtular, başarıyı küçültmeyelim önemli bi olaydır bu.

Ama tabi sen ilgilenmeyebilirsin futbol dışı olaylar ile, ama branşları takip edip rekabeti sevenler büyük başarı olduğunu düşünüyo sarper

TapaTalK

Galatasaraylılar dışında kim konuşuyor Eurocup'u.

Gerçekten bu branşları takip edip sevenlere tek lafım yok ama bu kulüplerin tarihi de tribünleri de taraftarları da marşları da futbol üzerine kuruludur.Fener Eurolig şampiyonu olmuş çok da önemli,futbolda acınacak haldeler.Biz de öyleyiz önemli olan da bu.

Biri futbol biri basketbol farkı burada.Yoksa atıyorum Bjk bu sene Avrupa Ligi'ni alsa tabi ki olay olurdu.Fener voleybolda da Avrupa kupası aldı kaç kez yoksa,hani bugün çok da umrumuzda.
Erkek baskettede potansiyel var artik, iyi takim kursan 10 bin kisi cekersin salona sponsor bulmak onemli olan tabi.

Galatasaraylılar dışında kim konuşuyor Eurocup'u.

Gerçekten bu branşları takip edip sevenlere tek lafım yok ama bu kulüplerin tarihi de tribünleri de taraftarları da marşları da futbol üzerine kuruludur.Fener Eurolig şampiyonu olmuş çok da önemli,futbolda acınacak haldeler.Biz de öyleyiz önemli olan da bu.
Yav nasıl konuşmuyolar şaka yapıyosun herhalde :)

Avrupa bizden sorulur dediğinde hemen argümanları çıkarıp kadınlar euroleague eurocup uefa kupası diye karşı tez sunmuyomusun insanlar susmuyo mu

Avrupa'da alınmış her kupa önemlidir futbol basketbol fark etmez. Futbol biraz daha fazla tabi ki o ayrı. Euroleague çok önemli başarıdır bunu kabul edelim.

Ama sen dersen ki bu bütçelerle zaten kazanmaları gerekir onda hemfikirim tabi. Cska'dan sonra en büyük bütçe fenerde çok normal bu başarı ama ilk defa geldiği için herkes sevinç içinde.

TapaTalK

Yav nasıl konuşmuyolar şaka yapıyosun herhalde :)

Avrupa bizden sorulur dediğinde hemen argümanları çıkarıp kadınlar euroleague eurocup uefa kupası diye karşı tez sunmuyomusun insanlar susmuyo mu

Avrupa'da alınmış her kupa önemlidir futbol basketbol fark etmez. Futbol biraz daha fazla tabi ki o ayrı. Euroleague çok önemli başarıdır bunu kabul edelim.

Ama sen dersen ki bu bütçelerle zaten kazanmaları gerekir onda hemfikirim tabi. Cska'dan sonra en büyük bütçe fenerde çok normal bu başarı ama ilk defa geldiği için herkes sevinç içinde.

TapaTalK

Fenerliler sevinir adamların Euroligi aldık diye oturup ağlayacak halleri yok.Biz niye adamların başarısına bok atma veya göğe çıkarma peşindeyiz biz niye gerildik bu kadar?

Adamların derdi başka ben bunu diyorum.Biz spor kulübüyüz diyerek üste çıkmak tek dertleri bu.Yoksa gram umurlarında değil amatör branşlar öbür türlü.

Bu sezon Euroleague yayın haklarından 690M € Gelir elde edilmiş. Bu gelirin ne kadarlık kısmı Euroleague'de oynayan takımlara pay edilecek bir bilgisi olan varmı ve kime neye göre ne kadar pay verilecek?

Fenerliler sevinir adamların Euroligi aldık diye oturup ağlayacak halleri yok.Biz niye adamların başarısına bok atma veya göğe çıkarma peşindeyiz biz niye gerildik bu kadar?

Adamların derdi başka ben bunu diyorum.Biz spor kulübüyüz diyerek üste çıkmak tek dertleri bu.Yoksa gram umurlarında değil amatör branşlar öbür türlü.
Göğe çıkartma değil önemli başarı diyoruz alla allah sarper ya delirttin adamı he

Eurocup kaç gün konuşuldu hala etkisi devam ediyo tebrik edip geçilmesi gereken bi olay bu.
Sponsor bulup rekabet edemeyeceksek alt yapı oynatılsın para harcamaya gerek yok rezil olmaya hiç gerek yok.

TapaTalK

Türkiye'nin spordaki en büyük başarısı takım bazında Galatasaray'ın Uefa Cup ve Super Cup'ı alması
Ülke bazında da 2002-World Cup 3.lüğü ve Euro 2008 deki 3.lük'tür.
Fb'lilere sezon başında sorsan buradaki şampiyonluk mu STSL şampiyonluğu mu diye büyük çoğunluğu STSL'yi seçerdi kimse masal anlatmasın.

Bu bütçelerle almamaları zaten saçmalıktı yıllardır, destan yazılacak bir durum görmüyorum sanki imkansızlıklar içinde şampiyon oldular abartılmasın yani.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener 2 sene icinde king jamesi de alir,vay ananı avradını

benim takıldığım konu da takımda hiç Türk oyuncusu yokmuş diyenlere. sabahtan beri şurda ilk 11 oluştursak hepsini yabancılardan oluştururuz.
bjk'nin uefanın çeyrek finalde ilk onbirde çıkan yerli oyuncu sayısı 3, bir önceki maçlarda 2 .

yemişim yerli oyuncuyu , ben kazanmaya bakarım.

sonuç olarak obrodoviçi azizden üstün göstermek gerekirki aziz kovsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt