Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekpe udoh nba gitmiş.

eurolig yönetimi sponsorlar ve yatırımlar karşılığı kupayı vererek bir parmak bal çaldı bunların ağzına.
en az 10 sene daha Türkiye'den kimseye kupa vermezler.

Udoh gittiyse geçmiş olsun Fener'e. Takımın yarısı idi gerçekten. Bogdanovic küçük maç oyuncusu. Büyük maçlarda genelde kayboluyordu zaten.

Udoh gittiyse geçmiş olsun Fener'e. Takımın yarısı idi gerçekten. Bogdanovic küçük maç oyuncusu. Büyük maçlarda genelde kayboluyordu zaten.

Valla hiç de küçük maç oyuncusu değildi. Boşa yermenin manası yok. Pana serisini getiren adam o, yarı finalde de finalde de takımın kontrolünü elinde tutan oydu. Bogdan kaliteli bir oyuncu idi. Peja gibi olacak.

Valla hiç de küçük maç oyuncusu değildi. Boşa yermenin manası yok. Pana serisini getiren adam o, yarı finalde de finalde de takımın kontrolünü elinde tutan oydu. Bogdan kaliteli bir oyuncu idi. Peja gibi olacak.

Pana serisi gözümde büyük maç değil benim. Fener'in normal sezonda ilk 4'te olması bekleniyordu. Sakatlıklar vs derken ilk 4 dışında kaldılar ve saha avantajını kaybettiler, büyük sürpriz oldu. Pana ile Fener arasında net 2 seviye fark vardı ve beklenen bir şekilde 3-0 eleyip geçtiler.

Büyük maç yarı final maçıdır, final maçıdır ki Bogdanoviç bu iki maçta da en azından kendinden bekleneni tam olarak veremedi. UDOH takım savunması ve direnç açısından çok kilit bir adamdı. Fener için büyük kayıp.

Bu arada Bogdanoviç iyi oyuncu buna lafım yok, keşke Türk Milli Takımında onun gibi bir skorerimiz olsa ama öyle aman aman abartıldığı kadar bir oyuncu değil. NBA gidip 10-15 dk süreleri aşması baya zor şutunu daha istikrarlı bir hale getirmedikçe.

Fenerbahçe'nin sınırsız bütçesi olmasa sevinebilirdim ama şimdi tebessüm ile yetinebiliyorum. :P Nba, Avrupa'yı bitirdi tabi Uleb'in de katkılarıyla birlikte. En basitinden Teodosic burada 70 maçta 4 milyon alacağına Nba'de 80 maçta 6 milyon alacak oyunculara daha cazip geliyor haliyle.

Takdir ettigim ve sevgi besledigim 1 Ataturk asigiydi.

161487248572.jpg

golden state 2009da 7 siradan curryi secmis 2011de de 11. siradan klay. arada 2010da da 6. siradan UDOH. hem de hayward ve pg dururken

NBA free-agent Sergio Rodriguez, former Euroleague MVP, agreed on long-term deal with CSKA Moscow till 2020. (David Pick)

Teo'nun yerine bir bu olurdu zaten. Dün bir ara Fener'e diyorlardı iyi olmuş.

Bence CSKA skorer bir oyuncu daha almalı..Açıkçası adamların kadrolarını beğenmiyordum.Tamam savunma yapıyorlar ama hücumda Teo-De Colo dışında güvenilir isimleri yoktu.İkisinden biri büyük maçlarda tökezlediğinde çoğu maçı kaybettiler.
Bu arada fener Gudurici almış.

Twitter

Llull çapraz bağları koparmış iyi ihtimalle 7 ay yok diyorlar.

Rengim seninki Olympiakos'tan Karşıyaka'ya gelmiş, artık Karşıyaka maçı kaçırmazsın. :D Murat Kara

DHJC2mwXoAEa6ne.jpg

Victor Rudd Gaziantep'e gelmiş. Vay be Antep için müthiş transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt