Turkish Airlines Euroleague Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dozieri 5. macta 25 dk oynat gerzek banki

Efes tribünleri utanmadan Ergin Ataman’a sataşıyor. Muhtemelen Fenerli itler bunu yapanlar ama bu itleri susturmayan Efeslilere de yazıklar olsun. Bir bok yapamazken hoca size iki euroleage getirdi lan utanmazlar.

Efes denen yavşak oluşum salona fenerlileri toplamis ergin hocaya saldiriyorlar aşağilik herifler spikerle yorumcuda ne olmus küfür mu ettiler diyor. Benim bildigim ataman efesi sonraki maç tokatlayip feneri de marizler finale çikar bu maçtan sonra

Ergin Ataman mola alır da işin sonunda siz de başını alacaksınız

Ergin hocayı hırslandırdılar önce efese sonra şikeci köpeklere atlayacak

Biliyorum pek bir karşılığı yok buraya yapılan yatırımın ama şu baskete güzel bir yatırım, güzel bir marka bulsak da Ergin hocayla her kulvarda şunlara basketi de dar etsek bir keyiflenirim ki. En az 1 yıldızlık keyif verir şurayı da burunlarından getirirsek

Biliyorum pek bir karşılığı yok buraya yapılan yatırımın ama şu baskete güzel bir yatırım, güzel bir marka bulsak da Ergin hocayla her kulvarda şunlara basketi de dar etsek bir keyiflenirim ki. En az 1 yıldızlık keyif verir şurayı da burunlarından getirirsek
GS Socar guzel olurdu

Bu takimlar 0 gelirle senelik 50 milyon euro yakıyorlar. Boş iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt