Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.063
- 22.851
- 2.228
Kötü oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 Eurolig Şampiyonluğu bayrağını işaret etmiştir.hoca kimi işaret etti orada
Ne yaptılarEfes pilseni asla tutmam. Ergin Hocaya yaptıklarına bak adi herifler. Ligde fenere domalirlar
Fenerlilerin tezahüratlarınıNe yaptılar
Mola alsana ergin ataman mola alsana taxzehurati yaptılar. İçlerine fenerli itleri almislarNe yaptılar
Atina'da Efes'i paramparça edeceğizLessort'un formu da meçhul. İş yaş size söyliyim
Efes'i demiyom fbye karşı işleri zorAtina'da Efes'i paramparça edeceğiz
Onu daEfes'i demiyom fbye karşı işleri zor
GS Socar guzel olurduBiliyorum pek bir karşılığı yok buraya yapılan yatırımın ama şu baskete güzel bir yatırım, güzel bir marka bulsak da Ergin hocayla her kulvarda şunlara basketi de dar etsek bir keyiflenirim ki. En az 1 yıldızlık keyif verir şurayı da burunlarından getirirsek
Bu takimlar 0 gelirle senelik 50 milyon euro yakıyorlar. Boş iş.Biliyorum pek bir karşılığı yok buraya yapılan yatırımın ama şu baskete güzel bir yatırım, güzel bir marka bulsak da Ergin hocayla her kulvarda şunlara basketi de dar etsek bir keyiflenirim ki. En az 1 yıldızlık keyif verir şurayı da burunlarından getirirsek