Türkiye, 2026 Dünya Kupası'ndan Elendi

Sorumlu(lar) kim?

• Kullanılan toplam oy
    110
  • Anket kapatılmış .
keşke kosova yerimize dünya kupasına gitseydi. adamlar en azından daha karakterli top oynardı.

Aslında bu sonuç Türk Milli takımına en yakışan sonuç oldu. Siyasetinden mafyatik federasyon başkanına, kulüp yönetimlerinden futbol iklimine kadar koca bir sıfırı hakediyor memleket. Ha bir de villalar var, onları da fazlasıyla hakediyor bizim çocuklar.

Ben 1 ay yokum beyler. Bu hayal kırıklığı ile yazma isteğim sona erdi. Bir tane de maç izlemek istemiyorum artık. 1 ay sonra transfer nöbetinde görüşmek üzere

Bir tane Avrupa takımının olmadığı, daha grubun en güçlü sayılan takımıyla maç bile yapmadan daha ikinci maçta sonunculuğu garantileyip elenmenin hesabı Fatih hocanın dediği gibi elbette sorulacak

Hacı Osman güle güle

Ben 1 ay yokum beyler. Bu hayal kırıklığı ile yazma isteğim sona erdi. Bir tane de maç izlemek istemiyorum artık. 1 ay sonra transfer nöbetinde görüşmek üzere

En iyisi sen onu 2-3 ay yap renktas, daha bizim kabız transfer nöbeti var, son güne sol stoper, 10 no, forvet yedeği olmadan girmemiz var, off kabus gibi bir yaz

Utanma hissinin olmadigindan emin oldgumuz tek adam. (Daha cok varda en bu nun eline su dokemez kimse)

Triplere bak.

Villasinda Valorant oynamaya gider kamptan erken falan ayrilir

Bir önceki tffnin getirdiği sınırda, bir önceki tffnin getirdiği hocayla geldik bu arada buralara.Burada hiçbir katkısı olmayan kişi haciosmandir hazıra kondu geldi üstüne yabancı sınırını falan değiştirip olan düzeni de bozmaya çalışıyor.Normal bir ülkede bu arada vatan hainliginden direkt tutuklanması lazım bu artık başkasına hizmete giriyor

Baş sorumlu Montella. Gerek yanlış ilk 11 tercihleri, gerekse de hak eden bazı oyuncuları kadroya almayıp; ahbap-çavuş ilişkisi yüzünden kendi takımlarında bile oynamayan oyuncuları kadroya çağırması, adaletsiz bir temel oluşturdu. Sonunu da gördük. Öte yandan Hacıosmanoğlu da başkan gibi değil, amigo gibi takılarak futbolcuları gereksiz yere şişirdi. Yok tarihin en karakterli milli takımı, yok Dünya Kupası'nı almaya gidiyoruz... Üstüne bir de villa rezilliği, kendi işine odaklanması gerekirken her fırsatta GS ile uğraşmaya çalışması falan derken tokadı aldı. Samimi itiraf edeceğim, zerre üzülmedim. GS düşmanı bir adamın başarılı olmasını istemem. Olası bir çeyrek final senaryosunda Hacıosmanoğlu'nun kasım kasım kasılarak yaptığı konuşmalara tahammül edemezdim.

Yeşil Burun Adalarının İspanya'dan puan aldığı, Curacao'nun Almanya'ya gol attığı Dünya Kupası'ndan 2 maçta gol atamadan grup sonuncusu olarak elenmeyi garantileyen ve Dünya Kupası'ndan ilk elenen takım olmayı başaran milli takımımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Geri
Üst Alt