Türkiye, 2026 Dünya Kupası'ndan Elendi

Sorumlu(lar) kim?

• Kullanılan toplam oy
    110
  • Anket kapatılmış .
Bazı futbolcuların MT 'den emekli edilmesi gerekiyor, Hakan Ç , Merih gibi heriflerin yeri yok.

Zaten pek beklentim yoktu ama bir zahmet şu gruptan da bir çıksaydınız be adam.

Montella agir sicmistir ama sucu sadece onda aramak sacma olur

Bu rezilligi sadece teknik taktikle aciklayamazsin, dünyanin maskarasi olduk resmen, herkes bize gülüyor su an

Bizim oyuncular simarik, laubali, disiplinsiz ve burunlari havada

Hele Arda Real‘de oynuyor diye Messi havalarina bürünmüs

Turnuvaya hazirlik asamasinda podcast cekmeler, takim kaptaninin transfer görüsmeleri yapmasi, biz kesin lider cikariz havalari vs.

Hakediyoruz
Hakan abi hangimiz öyle değiliz ki

En ufak bir yere gelen küçük dünyaları ben yarattım moduna giriyor

Futbolcular da Mars'tan gelmiyor sonuçta,bu toplumun içinde yaşayan insanlar

Organizasyonsuzluk, yanlış kadro ve gereksiz ısrarlar, profesyonellikten uzak ahbap/dost ilişkileri, takım abisi denilenlerin kaçamak/umursamaz tavırları ve takımdaşlığın bireysel takozlaşmaya dönüşmesidir bu. Genç takım/tecrübe diye şu durumu geçiştirmek herkesi salak yerine koymak demektir. Özellikle ‘papazlar’ resmen rakibin takımı yemesine izin verdi. Hiçbir ağırlık koyamadılar. Montella skandal bir nokta koydu diye düşünüyorum.

Yeşil Burun Adalarının İspanya'dan puan aldığı, Curacao'nun Almanya'ya gol attığı Dünya Kupası'ndan 2 maçta gol atamadan grup sonuncusu olarak elenmeyi garantileyen ve Dünya Kupası'ndan ilk elenen takım olmayı başaran milli takımımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Haïti'den sonra elendik 🙃

Bir sonraki ilk milli maçta boş sahada oynatacaksın bunlara maçları

Paraguay maçının verdiği rahatsızlık seviyesi

HLOgEM4XoAAaUva

Neyse zaten son maç formalite, bol bol abd turu yapsınlar orada, gelince bodrumda villaları yapılmıştır herhalde birazda orada keyif yaparlar.

Taktik özürlü ve liyakatsiz olduğu, kadro adaleti olmadığı için Montella ve hatta ekibi
Türk futbolunun kutuplaşmasına katkıda bulunan ve insanları ayrıştırma atarlı TFF başkanı
Kafaca Dünya Kupasına gelmemiş ve kaf dağında gezen futbolcular

Hepsi suçlu hepsi

Geri
Üst Alt