G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.165
- 1.819
- 1.063
tüm dünyaya rezil ettiniz bizi utanmazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diğerleri ok de, boldladığım kısma katılmıyorum egemen abi.tümer metin effecti bile gösteremeyen ardayı
Arda Turanın çeyreği kadar iş yapmayan kenanı
Tuncay'ın 10'da biri kadar sahaya karakter koymayan Barış'ı
Emre belözoğlunun sağ kramponunu taşıyamayacak kolphanoğluyu
tarihin en iyi kadrosu diye yutturmaya çalışırsanız sonuç bu olur
diğerleri ok de, boldladığım kısma katılmıyorum egemen abi.
peki egemen abi. ben katılmıyorum ama bu konuda farklı düşünüyoruz.hacı baba dün sahaya girerkenki ifadeleri icardiden bulaşmış belli ki hiç hoş değildi
tuncay cimbom düşmanı bir y*vşak olabilir ancak milli maçlardaki özverisine yaklaşan görmedim
Senin yüzünden yenildik izlemediğin içün
İstifa et![]()
Koltuğun sallantıda @Doruk Ata TANRIVERDİ binbir türlü yarışma düzenliyor müzüğünden tut büzüğüne kadar yok yok

Foruma katkısı olan her şey baş tacı ağabey, ben yoğunum epey ondan maalesef giremiyorum bile foruma tek tükKoltuğun sallantıda @Doruk Ata TANRIVERDİ binbir türlü yarışma düzenliyor müzüğünden tut büzüğüne kadar yok yok
Erevizyonun modası geçiyor, bildiğimiz soru başına para ödülü de var sende yok![]()
Yalnız bu @Doruk Ata TANRIVERDİ denen adamdan şüphelenmiyor da değilim ya katılımcı başına bi yerlerden prim alıyorForuma katkısı olan her şey baş tacı ağabey, ben yoğunum epey ondan maalesef giremiyorum bile foruma tek tük![]()

Gelir etsem Emrah admin beni hemen banlarYalnız bu @Doruk Ata TANRIVERDİ denen adamdan şüphelenmiyor da değilim ya katılımcı başına bi yerlerden prim alıyor
Ya da bu daha olası içindeki mutlak bir şeyler organize etme güdüsüne engel olamıyor, gscimbom organizasyon şirketi kurulsun başına bu adam getirilsin foruma ek gelir olur![]()
ListemdeydiMehmet Ali Aydinlar ataması olabilir
Kulislerde dönen dedikodular
makarayız abi trolüz abi fenomeniz abi-bizim sucuklarTüm ulusal tv lerde hala ve mecburen bizim veletlerin oynadığı, başarı dileklerinin yer aldığı reklamlar oynuyor..
Adamlar tüm ülkeyi trolledi yav![]()