Türkiye, 2026 Dünya Kupası'ndan Elendi

Sorumlu(lar) kim?

• Kullanılan toplam oy
    110
  • Anket kapatılmış .
tümer metin effecti bile gösteremeyen ardayı

Arda Turanın çeyreği kadar iş yapmayan kenanı

Tuncay'ın 10'da biri kadar sahaya karakter koymayan Barış'ı

Emre belözoğlunun sağ kramponunu taşıyamayacak kolphanoğluyu

tarihin en iyi kadrosu diye yutturmaya çalışırsanız sonuç bu olur

tümer metin effecti bile gösteremeyen ardayı

Arda Turanın çeyreği kadar iş yapmayan kenanı

Tuncay'ın 10'da biri kadar sahaya karakter koymayan Barış'ı

Emre belözoğlunun sağ kramponunu taşıyamayacak kolphanoğluyu

tarihin en iyi kadrosu diye yutturmaya çalışırsanız sonuç bu olur
diğerleri ok de, boldladığım kısma katılmıyorum egemen abi.

hacı baba dün sahaya girerkenki ifadeleri icardiden bulaşmış belli ki hiç hoş değildi

tuncay cimbom düşmanı bir y*vşak olabilir ancak milli maçlardaki özverisine yaklaşan görmedim
peki egemen abi. ben katılmıyorum ama bu konuda farklı düşünüyoruz.

I Dont Season 8 GIF by Friends

Şirketim milli takım sponsorlarından biri turnuvaya özel reklam yapmadıklarında üzülmüştüm. Ama şu an iyi ki yapmamışlar diyorum. Boşa masraf şu tarihten sonra dönse tepki çekecek reklamlar resmen. Şimdi Getir’in bir mutluluk getir reklamını görünce adamlara üzüldüm.

Koltuğun sallantıda @Doruk Ata TANRIVERDİ binbir türlü yarışma düzenliyor müzüğünden tut büzüğüne kadar yok yok

Erevizyonun modası geçiyor, bildiğimiz soru başına para ödülü de var sende yok :asd:
Foruma katkısı olan her şey baş tacı ağabey, ben yoğunum epey ondan maalesef giremiyorum bile foruma tek tük :love:

Foruma katkısı olan her şey baş tacı ağabey, ben yoğunum epey ondan maalesef giremiyorum bile foruma tek tük :love:
Yalnız bu @Doruk Ata TANRIVERDİ denen adamdan şüphelenmiyor da değilim ya katılımcı başına bi yerlerden prim alıyor

Ya da bu daha olası içindeki mutlak bir şeyler organize etme güdüsüne engel olamıyor, gscimbom organizasyon şirketi kurulsun başına bu adam getirilsin foruma ek gelir olur :asd:

Yalnız bu @Doruk Ata TANRIVERDİ denen adamdan şüphelenmiyor da değilim ya katılımcı başına bi yerlerden prim alıyor

Ya da bu daha olası içindeki mutlak bir şeyler organize etme güdüsüne engel olamıyor, gscimbom organizasyon şirketi kurulsun başına bu adam getirilsin foruma ek gelir olur :asd:
Gelir etsem Emrah admin beni hemen banlar

The Athletic, Türkiye'yi Dünya Kupası'nın güç sıralamasında son sıraya aldı.

1782029332423.webp

Mehmet Ali Aydinlar ataması olabilir

Kulislerde dönen dedikodular

Tüm ulusal tv lerde hala ve mecburen bizim veletlerin oynadığı, başarı dileklerinin yer aldığı reklamlar oynuyor..

Adamlar tüm ülkeyi trolledi yav 🤣🤣🤣

Geri
Üst Alt