Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Selahattin Baki ve Alper Pirşen Açıklaması

Bunların duyumcusu operasyon olacak diyor .
Lig iptal olacak filan.

Bir işler çeviriyorlar yine
Ne duyumcusu ya

Gaz alıp bunların salaklarını örtüyor işte, oyalıyor malları.

Bu mallar da yiyor her seferinde.

reis şu an suskun yalnız bu fetö olaylarını biraz daha dillendirirlerse en zararlı çıkan fenerli gerzekler olur

çünkü kaşıdıkları fetö muhabbeti kendi yöneticilerine dokunuyor nihata dokunuyor pek cokyere dokunuyor

yani biraz daha konuşurlarsa rte susturabilir bunları

Bu Alper Pirsen agiza alinmayacak hakaretleri twit olarak atan sahis degil mi? nasil serbestce dolasabiliyor hala ? hainleri öven bir adam..

Bu Alper Pirsen agiza alinmayacak hakaretleri twit olarak atan sahis degil mi? nasil serbestce dolasabiliyor hala ? hainleri öven bir adam..
Aslında şöyle adam akıllı biri şu twitleri tekrar yayınlayıp sen busun hala ne konuşuyosun demesi lazım.

Fatih Terim boyle bir aciklama yapsaydi 1905 gun ceza alirdi... bos konusmasin iki yuzluler

Mete kalkavan ali palabiyik diyor hahahha ali palabiyik feghouliye yapilan faulü veremeyen en büyük fenerli 😂😂 ikiside Galatasaray düsmani bunlarin duyumcularida bayagi bi komik ve zekasinda problemleri var l 😂😂😂

Tff ne demiş satır aralarını analiz edelim

1- fenerin 2 üyesi iddialarda bulundu derken isim veriyor, yani iddia bu ikisinin olduğu için bunlar kanıtlayacak deniyor
(Türk hukukunda iddiada bulunan kanıtlaması gerekiyor)

2- var sistemi en iyi liglerdekinin aynısı, firma da aynı firma diyerek işin bu kısmını ayırıyor
Burda sorun yok diyor

3- bu firmanın operatörü VAR hakemleri ne derse onu yapar diyerek, onu da ayırıyor, yani tüm kararları VAR hakemleri veriyor diyor
Yani operatör fetöcü bile olsa (ki sicilleri de araştırılmıştı), yanlış karar varsa bile sorumlusu operatör olmaz, VAR hakemleri olur diyor

(VAR hakemlerinin verdiği hatalı karara da Cumhuriyet başsavcısı bakmaz)

Yani diyor ki bir yerlerde fetöcü falan bile olsa sistemi etkileyemez, maçlardaki kararlar değişmez, oldu ya hata varsa bile kimse de yargılayamaz, sorgulayamaz diyor

4- Son olarak vurgu için 2 isim tekrar zikrediliyor ve ben Savcıya başvurdum, bir yerlerde fetöcü varsa bulunsun, siz ikiniz de bu iddianızı ispatlamanız gerek diyor

(Bilgi belgeleri iletmesini “rica” etmiyor, kanunen iletmen gerek diyor)

Özetle;
Sistem sağlam, hata yok, olsa dahi maçların sonucu değişmez, en fazla bir fetöcü varsa o ortaya çıkar, onu da siz (özellikle 2 kişi) ispatlayacak, ispatlayamazsa bu ikisi rezil olur diyor (hatta karşı dava hakkı da çıkar burdan)

fener de diyor ki, firma ve operatörde sorun yok diyorsun ama bu yeterli değil, bir de bizim kurumlar baksın diyor

fenerde iki isim ayvayı yemiş gibi geldi bana

Ha bir de burda TFF tarafından genel tüm yöneticilere de bir mesaj var, “kendi aramızda kah gülüyoruz kah ağlıyoruz, fetöyü ne karıştırıyonuz
Maçlarla ilgili sorun yok ama fetö falan dersen o beni ilgilendirmez, benle değil Savcıyla hakimle konuşursunuz” diyor

Bence federasyonun bu hamlesi çok doğru. Iddia ettiniz seyler doğru ise delillerinizi mahkemeye verin demisler. Bunlarda delil melil olmayacağı icin kendi basarisizliklarini örtbas etmek icin iftira attıkları belgelenecek.

Benim anlamadığım devlet yıllardır bu fetö muhabbeti ile uğraşıyor. Yahu bu ülkenin istihbaratı kurumları vs. hiçbirinin bilgisi belgesi yok siz ikiniz nasıl birilerinin örgüt üyesi olduğunu öğrendiniz ki. Birisi bu tür işlere bulasmissa devlet zaten herkesten önce bulur. Yani bu dünyanın en saçma şeyi gibi duruyor. Koskoca istihbarat vs. Ülke kurumları habersiz sizde belge var. Varsa okeyim ama nasıl olabilir ki.

LLLLLOOOOOOLLLLLL

Yazik su cocuklarin ekmegiyle oynayacaklar. Bu tartismali pozisyon son dakika olur falan hadi bir nebze "rakip bile olsa" anlarim da Gencler bu golu dakika 63'te bulmus. Kaliyor geriye 30-35dk. Sen ondan once ve 35dk icinde gol/goller bulamiyorsan sorunu kendinde ara. Utanmadan bir de aciklama yapiyorlar. Ben fenerli olsam, Allah korusun/korudu, utanirdim arkadas ya. Ki biz utandik onceki haftalarda ki hakliydik da ama ona ragmen cikip yoneticimiz acizce aciklama yapti bana gore. Sert ve net olunur ama aglanmaz, feto falan gencecik cocuklari top koymaz. Sen rakibinin 1 verdigine 3 vererek transfer yapmis bir takimsin ve acizsiniz. Sizden bir cacik olmaz.

Evet, FETO ve Ingiliz derin devleti fenerin hakkini yemistir.

Ne duyumcusu ya

Gaz alıp bunların salaklarını örtüyor işte, oyalıyor malları.

Bu mallar da yiyor her seferinde.
Bir işler çevrildiği ve çevrileceğe benziyo bencede

o lake mi ne baya bişey yazmış,geçende hakemin var konuşmasını nerden bulduysa paylaşmıştı + tffnin ,fblilere ceza vermemesi biyere sevketmemesi + o duyumcunun ve rıdvanın seten,erman,rok mok fetö açıklamaları + son olarakta rıdvanın birden piyasadan çekilmesi

banada bişeyler olabilir dedirtiyo

nasıl bir rezilliğin içindeyiz

adamlar senelerdir şike mike anasını bellediler ortalığın sonra 3 temmuzda şikeleri ortaya çıktı 80 lig düşmesi gerekirken düşürmediler,şampiyonluk kupası ellerinden alınmadı üstüne şampiyon olabilsinler diye süper final uyduruldu zaman içindede medya insanları uyuttu ve süreç unutuldu

daha 10 sene dolmamışken her sene yine tff ,mhk ,medya ,transferler şike peşlerinde koşan bunlar ama şikeden söylenen yine bunlar.

tffyi aldınız ,mhkyi atadınız,beini yıldırdınız saranla acuna yayın haklarını verdireceksiniz,tüm kulüpler ,kurumlar ,medya size çalışır napalım birader bunlarada her sene ekstra bi kupa verinde rahatlasınlar

kendi tffnizin liginde,kendi hakemlerinizin yönetiminde,kendinizin yayınladığı maçlarda yine kafanıza vura vura şamp olucaz siz adam olana kadar

camia olarak komple kuru yer kalmayacak şekilde bi duşunuzu alıp hamama gidin

tövbe namazınızı kılın

tffye gidin hesap makinenizi alın eski,yeni ne kadar şike yaptıysanız cezasını hesaplayın çıkan miktarda lig düşün puan silme cezanızı alın

hakkını yediğiniz ,gasp ettiğiniz ne kadar kişi,kurum varsa kalpten özür dileyip helalleşin

kaç sene sürer bilmiyorum çalışın çabalayın züper lige elbet yükselirsiniz

yükseldiğiniz ilk gün gs abinizin yanına gelin çayımızı için biz adam olduk diyip yemin töreni düzenleyin

adam olun sonrada hakkınızla ne bok yiyosanız yiyin

anlamadığınız zaman baştan okuyun,takıldığınız yerde de sorun

Geri
Üst Alt