Turgay Ceylan
Sarı Üye
- 17 Mayıs 2010
- 969
- 116
- 1.153
niye yalama yapmadığım için mi banlanacam. klavye delikanlısı olmanın anlamı yok. yazdığın harfler kadar ali sami yene gitmiş insanım. kuş değilim ama keşke olaydımda senin gibilerin o sığ kafasına sı...dım. sözde özgür demokrasi diyorsun, biz konuştuk mu banla şunu. fenerliden daha eziksin. demokrasi anlayışınıza tüküreyim.
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ya git, başımı belaya sokma. Beni tanımıyorsun, etmiyorsun. Yapabileceklerim konusundada en ufak bir fikrin yok. Farkındaysan sidik yarıştıran ben değil, sensin. Demokrasiyi savunup, savunmadığımı nereden biliyorsun ? Bu ülke özgür değilmi ? Teokrasiyi savunuyor olamazmıyım ? Ben özgür demokrasi falan demedim. Ağzımdam öyle bir kelime çıkmadı, kıvırma burda, yalanda konuşma. Hadi sen bijoloyik baban olan Aziz'e biat etmeye git. İnsanları galyana getirme. Senin gibiler anca hakaret etmesini bilir, karşıma geçsen, 2 kelimeyi bir araya getiriğp laf edemezsin, gelmiş burada şikecileri savunuyor olmuşsun. Desteklemiyorum, destekleyinide protesto ediyorum. Bak senin dilinden konuşmuş oldum, istediğim şikeciyide ifşa ederim, hiçbir güçte beni engelliyemez. Zaten azıcık delikanlı olsaydın, o nokta nokta olarak yazdığın kelimeleri açık olarak yazardın.
Arkadaşlar bu herif kuştur. Sakın bu herifin tahriklerine gelip, küfür etmeyin. Boşuna banlanmayın.
Mustafa Sarıgül @M_Sarigul