Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet (!)

niye yalama yapmadığım için mi banlanacam. klavye delikanlısı olmanın anlamı yok. yazdığın harfler kadar ali sami yene gitmiş insanım. kuş değilim ama keşke olaydımda senin gibilerin o sığ kafasına sı...dım. sözde özgür demokrasi diyorsun, biz konuştuk mu banla şunu. fenerliden daha eziksin. demokrasi anlayışınıza tüküreyim.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya git, başımı belaya sokma. Beni tanımıyorsun, etmiyorsun. Yapabileceklerim konusundada en ufak bir fikrin yok. Farkındaysan sidik yarıştıran ben değil, sensin. Demokrasiyi savunup, savunmadığımı nereden biliyorsun ? Bu ülke özgür değilmi ? Teokrasiyi savunuyor olamazmıyım ? Ben özgür demokrasi falan demedim. Ağzımdam öyle bir kelime çıkmadı, kıvırma burda, yalanda konuşma. Hadi sen bijoloyik baban olan Aziz'e biat etmeye git. İnsanları galyana getirme. Senin gibiler anca hakaret etmesini bilir, karşıma geçsen, 2 kelimeyi bir araya getiriğp laf edemezsin, gelmiş burada şikecileri savunuyor olmuşsun. Desteklemiyorum, destekleyinide protesto ediyorum. Bak senin dilinden konuşmuş oldum, istediğim şikeciyide ifşa ederim, hiçbir güçte beni engelliyemez. Zaten azıcık delikanlı olsaydın, o nokta nokta olarak yazdığın kelimeleri açık olarak yazardın.

Arkadaşlar bu herif kuştur. Sakın bu herifin tahriklerine gelip, küfür etmeyin. Boşuna banlanmayın.

Mustafa Sarıgül ‏@M_Sarigul 14 Şub

Fenerbahçe camiası ve Aziz Yıldırım'a yapılan zulmü de ciddi biçimde kınıyorum.

Bu adam Galatasaray yöneticiliği yapmış biriydi. Değil mi... Biz de "Yarının başkanı" diyorduk değil mi... Vah Galatasaray'ım vah...

Siyaset için böyle yavşaklık yapmaya gerek yok! Düz adam olmak lazım, sağa sola kayarsan böyle yavşaklıklar yapmak kaçınılmazdır!

Ne zulmüymüş bu? Bütün teammüller alt, üst oldu! Şike yapan, yaptıran el üstünde tutulur olmuş, mağdur olanlar daha da fazla mağdur olmuştur. Ya herşeyi geçtim de playoff sistemini nereye sığdıracaksın? Adam senin takımının haklarını her türlü hakkını gaspetmiş, şike yaptığı sabit görülmüş kişi ve kurumları savunarak üç, beş oy uğruna değer mi kendi doğrularının üstüne etmek!

Ya git, başımı belaya sokma. Beni tanımıyorsun, etmiyorsun. Yapabileceklerim konusundada en ufak bir fikrin yok. Farkındaysan sidik yarıştıran ben değil, sensin. Demokrasiyi savunup, savunmadığımı nereden biliyorsun ? Bu ülke özgür değilmi ? Teokrasiyi savunuyor olamazmıyım ? Ben özgür demokrasi falan demedim. Ağzımdam öyle bir kelime çıkmadı, kıvırma burda, yalanda konuşma. Hadi sen bijoloyik baban olan Aziz'e biat etmeye git. İnsanları galyana getirme.

Arkadaşlar bu herif kuştur. Sakın bu herifin tahriklerine gelip, küfür etmeyin. Boşuna banlanmayın.

yapabileceklerin? eşkıya olmuş yavrum benim. ben azizin yanına giderim de biyolojik oğlum sensiz olmaz. gel tosunum.

yöneticiye söyle yapsın. at gözlüğü takıp yazmayı tercih etmiyorum.

Bu şikeci flappy bird'ün daha önce attığı mesajlara bakmak yeterli. Adamlar dünyaya rezil oldu. Hala adalet diyorlar kuş beyinliler. Aziz'in büyük tuvaletini yiye yiye beyin ölümü gerçekleşmiş.

şu an bağdat caddesi

Bgl-RZYCMAAfn98.jpg

Fener ve beşiktaş yalakaları da yeni yeni türemeye başladı... Paralı yavşaklar her yerde kol geziyor. Galatasaraylı ayağına yatıp, birazda solculuk oynayıp güya hakkı ve haklıyı savunuyorlar... Daha yeni "Alo Fatih" bile bu yola baş koymuş, aslında bu yavşaklara çok görmemek lazım.

yapabileceklerin? eşkıya olmuş yavrum benim. ben azizin yanına giderim de biyolojik oğlum sensiz olmaz. gel tosunum.

Bak koçum, ismin belli, ip adresin belli. Ben senin gibi kuşlarla fiziksel sataşmaya girmem. Demokratik ülkede yaşıyoruz dimi ?

Senin bir benzerin tribundergide kuş vardı. Bana küfür ve hakaret etti, bugün davayı geriye çekmem için bana yalvarıyor. Mesajım gayet açık ve netmi ? Anladınmı tosunum ?

Pardon, kuşum ?

burası benim takımımın forumu. sırf yalamadığım için boşa debelenmeyin.

yazdıkların çok saçma. aziz yıldırım dediğin kişi aynı durum senin takımının başına gelse, emin ol senin takımının aleyhine elinden geleni yapardı. sen o adamı savunuyorsun.

seni biraz daha mantıklı düşünmeye davet ediyorum

Bak koçum, ismin belli, ip adresin belli. Ben senin gibi kuşlarla fiziksel sataşmaya girmem. Demokratik ülkede yaşıyoruz dimi ?

Senin bir benzerin tribundergide kuş vardı. Bana küfür ve hakaret etti, bugün davayı geriye çekmem için bana yalvarıyor. Mesajım gayet açık ve netmi ? Anladınmı tosunum ?

Pardon, kuşum ?

hak adalet herkes için var. sen nasıl satasıyorsan bende aynı cevabı veriyorum.

Yerin dibinden internete nasıl giriliyor ? Şikeci her yerde şikeci. Bunlar tuvalette bile şike yapabilirler dikkatli olmak lazım.

Hirsizlik sucdur, sikede hirsizlikdir! Hirsizlik yapip Atatürkü, Dinimizi ve degerli olan herseyi kullanip kurtulmak istemekde affedersiniz ama yavsaklikdir!

Geri
Üst Alt