Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet (!)

Şikeciler o kadar arsız o kadar utanmaz ki kendi pisliklerinin üzerini örtmek için kullanamayacakları argüman yok.Hiçbir aklı başında Galatasaraylı bunların yapacağı yürüyüşe destek vermez.Fatih Altaylı gibi 2-3 tane satılık kalemi ayarlayıp 'bakın rakip takım taraftarı bile bize hak veriyo :(((' algısı yaratmaya çalışıyolar.

Demek ki Türkiye sahtekarlar ülkesi oluyor Feenerbahçe için aadalet Türkiye için adalete eşdeğerse.

Bu ülkede :

Neden futbol bu kadar geri ?

Neden futbolda devamlı kavga var ?

Neden büyük çoğunluk futboldan zevk alamıyor ?

Neden futbol çamura batmış halde ?

Neden bu kadar kısır çekişme var ?

Neden saygısızlık diz boyu ?

Cevap : Tüm soruların tek cevabı -----> FENERBAHÇE

Ben de diyorum ki ne zaman Fenerbahçe ülke futbolundan karanlık gölgesini çeker işte o zaman insanlar zevkle maç izler,futbol kısır çekişmelerden kurtulur ve gelişir.Millet birbirine daha saygılı hale gelir. Çünkü bu kulüp taraftar değil futbol teröristi,holiganı yetiştirecek tarzda davranışlar sergiliyor. Artık "yeter" demek lazım bunlara yoksa futbol taş devrine gerileyecek...

FENERBAHÇE TÜRK FUTBOLUNUN AYAĞINDA BİR PRANGADIR !

Son olarak şunu yazmak istiyorum;

"Bu yürüyüşe katılan Galatasaraylılar; Fenerbahçe'nin assolist yapılmaya çalışıldığı Türk Futbolunda , Galatasaray'ın üvertür olmasını kabullenmiştir.. "

Şikeciler o kadar arsız o kadar utanmaz ki kendi pisliklerinin üzerini örtmek için kullanamayacakları argüman yok.Hiçbir aklı başında Galatasaraylı bunların yapacağı yürüyüşe destek vermez.Fatih Altaylı gibi 2-3 tane satılık kalemi ayarlayıp 'bakın rakip takım taraftarı bile bize hak veriyo :(((' algısı yaratmaya çalışıyolar.

Siyaseti devreye sokmak istiyorlar bu sayede. Çünkü Galatasaray ve Trabzon gibi takımlar şikeye karşı. Oysa bunlar böyle bir algı yaratarak siyasete mesaj vermek istiyorlar : "Bakın herkes bizim arkamızda" diyerek...Gerçekten medet ummayacakları şey kalmadı. Cemaatten medet umuyorlardı,şimdi hükümete yanaştılar. Galatasaray'a sövüyorlardı Galatasaray'a yanaştılar...

Kokuşmuşlar artık...

İşin garibi "katılacağım" diyen Galatasaraylı duymadım... Duyan varsa bi zahmet yanlarında şemsiye götürmeyi unutmasın. Malum, kalabalıkta oturacak yer bulamayabilirler.

GS'lilerin katıldığı falan yok, bu tamamen şikecilerin uydurması, sözde bakın bize herkes destek veriyor diyecekler..

Artık çok geç. Fener küküne kadar pisliğin içinde... Bunu siyaseti kullanarak kapatamazlar. İş Türkiyeden çıktı. Dünya öğrendi.

BgiRT_YCYAAncbT.jpg

Demokrasi demeyin bana ,

Katılanlara soruyorum , mertce cevap verin !

1.şike yaptığı yurtiçi ve dışı yargı organları tarafından delilller ile sabit olan bir organizasyon olarak fb yönetimi , bu yönetimi destekleyen fb camiası ve yandaş medya ile iktidar sahibi siyasetçiler tarafından başta şampiyonluğu gasp edilen trabzonspor olmak üzere bu süreçte yıpratabilmek için her türlü dalavereye maruz bırakılan Galatasaray Camiasının yenilen hakkı üzerinizedir , BUNU NASIL İÇİNİZE SİNDİREBİLİYORSUNUZ , VİCDANINIZ RAHAT MI ?

2.Bizim yöneticilerimiz şike yapıp yargılansalardı , iktidar , yandaş medya ve yarın yanlarında yürüyeceğiniz fb camiası sizin yanınızda yer alırlar mıydı , yoksa şu an 2. Ligten birinci şige çıkmaya çalışan kayyumda bir galatasaray mı izliyor olurduk?

Haydi , mertçe cevap verin !

Ben bu yürüyüşe bir tane bile GS'lının katılmayacağından eminim ama bu şerefsizler 3-5 tane GS forması giyerek "biz GS'lıyız ama bu yürüşe destek veriyoruz" falan diyebilirler. Bu şikeci şerefsizlerden herşeyi beklerim ben!

Bu da başka bir bakış açısı :D

demir ‏@meceh 4 sa.

Yarınki fener yürüyüşüne bir GSli olarak katılıyorum bukadar ibneyi bi arada görüp gülüp eğlenmek bolca kufredip GSli olduğuma şükretmek içn

Tühh ya bizi istemiyorlarmış . Tam da Fildişi'nden 30 otobüs kaldırmış geliyorduk.Ben bunu otobüstekilere nasıl söyleyeceğim şimdi.

Geri
Üst Alt