Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet (!)

Türkiye'ye adaleti Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım getirecekse yandık demektir.

İşte bu da MHP İstanbul Kadıköy adayı Levent Akçay;

Levent Akçay‏@LeventAkcay1

#direncimbom bunu bize yapma.6 fark bize ait. 7 olmadin nutfeen 7 olmasin :)

Sonra da çevir kazı yanmasın durumları;

Levent Akçay ‏@LeventAkcay1 2 dk.

espri ve bir retweet o ;) GS olmadan FB olur mu? Kimle oynayacagiz annemizin liginde?

.

Elemanın tipi aşağıda... Bir de göz doktoruymuş.. Resme dikkatli bakın! "Kalk gidelim, bok yeme otur" ikilemini kabak gibi göreceksiniz :D

BgX1pvaIAAA7_sH.jpg

Hayır bir de az önce paylaştığım twit için " espri" falan demiş... Seçimden sonra görürüm. Espri mi değil mi...

Sporu siyasete, siyaseti spora sokup sokup çıkaranlardan nefret ediyorum.

100 150 hıyara galatasaray forması giydirirler sünnet çocugu gibi dolaştırırlar kadıköyde sonrada işte galatasaraylılarda bize destek veriyor felan derler,trabzon formasını 150 kişiye giydirip trabzon taraftarı bile bizi destekliyor deseler daha inandırıcı olur.

aklı başında bir galatasaraylı hiç bir zaman feneri desteklemez,onların yerinde biz olsaydık fenerliler hergun eylem yapardı galatasarayı duşürün diye biz az bile yapıyoruz...

Bu arada GSStore lara Fenerliler akın etmiş diye bir şey duydum...

Birakiniz yapsinlar yahu. Kendi inandiklari seyleri protestoda mi edemeyecek insanlar. Dogrusu neyse onu yargi belirler zaten.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Oraya giden kendisine Galatasaraylıyım falan demesin arkadaş..Yarın orada bulunan GS'li ertesi gün "sar-lacivert" naraları atar ..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fWXzm-wEucg[/media]

İyice birbirine karıştırdılar nedir bu

Bu gavat kim. Utanmaz arlanmaz şerefsizler.

Altaylı denen adamın yazısını okudum. Tam bir ibretlik. Yatacak yeri yok bunların.

Sizin adaletinize sokayım.

İyiki Galatasaray taraftarı bu şikeciler kadar karaktersiz, çirkef değil. Yoksa Yemin ederim senelerdir şu olan bitenden sonra bu ülkede savaş çıkardı.

Bu kadar ite, çakala ve taraflı medyaya karşı klübümüzün hem avrupada hem ligde bu kadar başarılı olması gerçekten takdir edilesi bir durum.

Göstere göstere insanları salak yerine koyuyorlar ya çıldırıyorum.

Bu konunun GSC Komedya bölümünde olması daha mantıklı.Ben ortada komediden başka birşey göremiyorum.

buraya galatasaray taraftarı katılmaz bence ama bazı hödüklere forma giydirir galatasaray taraftarıda bizi destekliyor imajı yaratabilirler.

Gezi olaylarinda ölen cocugu bile kendi ahlaksiz ve serefsiz emelleri icin kullanmaktan utanmiyorlar. Bu yuruyus adalet yuruyusu degil, baskici ve otoriter rejime karsi bir yuruyuste degil, bu yuruyusun tek amaci var:

Fenev ve aziz'i halk tarafindan aklanmis goruntusu yaratip yeniden yargilama yolunu acmak ve "bakin biz sike yapmadik bunlar hep (sözde) paralel devletin uydurmalariydi" demek. Sizin gibi "saflari" da bu kirli emellerine alet edip kullaniyorlar.

Demem o ki: bu yuruyuse katilan GS'liler HAİNDİR, sözde GS'li ama özde fenevlidirler.

Yuruse katilacaklara bir kac sorum olacak:

• Spk sermaye arttirimini kabul etmediginde ve turlu turlu sacma sapan bahaneler uydurup sermaye artisimizi engellediginde nerdeydiniz sahte GS'liler?
  • Tff playofflari icat edip puanlarimizi yariladiginda neredeydiniz sahte GS'liler?
  • İktidar kendi stadimizda eski baskanimiza hakaretler savunurken nerdeydiniz sahte GS'liler?
  • Tff önumuzu kesmek icin - 17 kulubun imzasi oldugu halde - fenev + siyaset istemiyor diye onumuzu kesmek icin kesmek icin varolan yabanci sinirlamasini kaldirmadiginda neredeydiniz sahte GS'liler?
  • Adalet hak hukuk bu kadar umrunuzda ise, gezi, yolsuzluk ve rusvet operasyonlarindan sonra tum ulke kurumlari darma dagin edilirken, demokrasi, gucler ayriligi ayaklar altina alinirken neredeydiniz sahte GS'liler ve sozda "adalet bekciler"?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fWXzm-wEucg[/media]

İyice birbirine karıştırdılar nedir bu

Bu tür politika ile yılarca millet türkiyede kunlanılıyor. Ölmüş bir çocuğu bu tür şike gibi ahlak dışı konuda kunlanmak herhalde bizim ülkede alkışlanır tv lerde . Komik olan konu bu yürüyüş fener içinde değil. Aziz ve sadece aziz için sonucta yediden yargılanma olursa sadece ve sadece aziz yargılanır yenide diğer şike mahkumu yiğen arkadaşları ile.

Bunu bile ama bu tv deki çakçuka ağızlı zat bilmiyordur bile

Geri
Üst Alt