türkiye isveç'ten daha sosyal bir devlettir

deriyi fazla kullanımdan dolayı delen jölenin etkisidir o.

Bir ülkenin gelişmişliği kadınlarına verdiği değer ile ölçülür bence renkdaşlar..

Bu kelamı eden adama "Derin Analiz" diye program yaptırmak :D

Ben de Ronaldo'dan daha büyük bir topçuyum misal. Sonra Sarıbıyık, Morgan Freeman'dan daha esaslı aktör.

NATO derhal İsveç' e müdahale edip İsveç halkına özgürlük getirmelidir (!)

Facebookta daha çok üyemiz var, haklı. Neye kızdınız anlamadım..

NATO derhal İsveç' e müdahale edip İsveç halkına özgürlük getirmelidir (!)

Suc oraninin neredeyse sifir oldugu korkunc ulke! Bu ulkede yillardir cinayet islenmemesi gibi insanlik onurunu ayaklar altina alan olaylar var! irak ve kongo demokratik kralligi gibi gelismis ulkelerin duruma mudahale etmesi sart.

asgari ücretin 950 tl oldugu bir ülkemi isvec'ten daha sosyal :)

950 tl en düsük gelirli isvecli icin 2-3 gecelik eğlence parası olur.

yakında halkı mecazi olarak değil, gerçekten :f68.gif:..

neyse hazırlığımı yaptım.. ekonomik krizi ve ülkenin batmasını bekliyorum.. çıksın dolarlar, batsın çomarlar..

makarnacıların açlıktan kırılacağı günler geldiğinde de biz başak geçeceğiz..

Bakıyorum da bazıları AKP'liler rezil olsun, bizim fikirlerimiz daha üstün tutulsun sevdasını o kadar abartmışlar ki ülke batsın millet açlıktan kırılsın diye dua eder olmuşlar. AKP'ye düşmanlık edeceğiz diye devlet düşmanı olmuşsunuz haberiniz yok. Allah akıl fikir versin ne diyim renkdaş

Suc oraninin neredeyse sifir oldugu korkunc ulke! Bu ulkede yillardir cinayet islenmemesi gibi insanlik onurunu ayaklar altina alan olaylar var! irak ve kongo demokratik kralligi gibi gelismis ulkelerin duruma mudahale etmesi sart.
Adam söylediklerinde haksız orası ayrı da, İsveçteki tecavüz olaylarını bir araştır bence.

İsveç deki tecavüzlerde de 14 Yaşında çocuğun rızası var diyen hakimler de var mı ?

Bakıyorum da bazıları AKP'liler rezil olsun, bizim fikirlerimiz daha üstün tutulsun sevdasını o kadar abartmışlar ki ülke batsın millet açlıktan kırılsın diye dua eder olmuşlar. AKP'ye düşmanlık edeceğiz diye devlet düşmanı olmuşsunuz haberiniz yok. Allah akıl fikir versin ne diyim renkdaş

Devlet düşmanlığı değil, sevgisi.. uzun vadede ülkenin bekası için akp zulmü ve diktatörlüğünden kurtulmak gerekiyor.. ömür boyu faşist yönetim altında yaşayacağımıza birkaç sene ekonomik kriz yaşayıp akp'nin defolmasını izleriz..

Ekonomik kriz 100 yıl sürecek değil.. 1-2 sene olur en fazla.. bu da akp'nin gitmesine yeter..

Evet umarım bu sene krizlerden kriz beğeniriz.. batarız yok oluruz.. bu faşist ve baskıcı düzen yok olur.. çocuğuma zorla osmanlıca okutmaya kalkan adamlar defolsun.. zorla güzellik olmaz.. böyle ülke hiç olmasın daha iyi..

Bu şeytan tohumları gittikten sonra biz nasılsa yine yaşarız.. en azından eskisi gibi özgür oluruz.. başkasına da eskiden başka şeyler dayatılmış olabilir ve o da yanlıştır.. ben kendi açımdan bakıyorum.. arapça öğrenmek istemiyorum, zorunlu din dersi çocuğuma dayatılsın istemiyorum.. dayatacaksan ömür boyu düşmanımsın, bu kadar basit..

Bu koşullar altında batsın bu ülke.. zaten yaşatmıyorlar ki özgür bir hayatı.. böyle devlet (akp) olmaz olsun..

Son düzenleme:
Adam söylediklerinde haksız orası ayrı da, İsveçteki tecavüz olaylarını bir araştır bence.

İngiltere uluslararası bir ülke.. her ülkeden pislikler özgürce yaşıyor.. Başkent Londra'da ingiliz yok, o derece..

İyi araştır bakalım İngiltere'deki pisliklerin ve yüz kızartıcı suçların arkasında hangi milletler var..

Araplar, Pakistan'lılar ve Afrika kökenliler % 90'ını domine ediyor suçların.. emin ol buna.. Adamlar yine engin hoş görüleri ile bu ahlaksız milletleri ülkeye almalarının cezasını çekiyorlar..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt