- 26 Aralık 2008
- 9.243
- 10.666
- 2.638
deriyi fazla kullanımdan dolayı delen jölenin etkisidir o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ülkenin gelişmişliği kadınlarına verdiği değer ile ölçülür bence renkdaşlar..
Sosyal devletlerde olur öyle ayıp ediyorsun :asd22:Bu kelamı eden adama "Derin Analiz" diye program yaptırmak![]()
NATO derhal İsveç' e müdahale edip İsveç halkına özgürlük getirmelidir (!)
yakında halkı mecazi olarak değil, gerçekten :f68.gif:..
neyse hazırlığımı yaptım.. ekonomik krizi ve ülkenin batmasını bekliyorum.. çıksın dolarlar, batsın çomarlar..
makarnacıların açlıktan kırılacağı günler geldiğinde de biz başak geçeceğiz..
Adam söylediklerinde haksız orası ayrı da, İsveçteki tecavüz olaylarını bir araştır bence.Suc oraninin neredeyse sifir oldugu korkunc ulke! Bu ulkede yillardir cinayet islenmemesi gibi insanlik onurunu ayaklar altina alan olaylar var! irak ve kongo demokratik kralligi gibi gelismis ulkelerin duruma mudahale etmesi sart.
Adam söylediklerinde haksız orası ayrı da, İsveçteki tecavüz olaylarını bir araştır bence.
Adam söylediklerinde haksız orası ayrı da, İsveçteki tecavüz olaylarını bir araştır bence.
Bakıyorum da bazıları AKP'liler rezil olsun, bizim fikirlerimiz daha üstün tutulsun sevdasını o kadar abartmışlar ki ülke batsın millet açlıktan kırılsın diye dua eder olmuşlar. AKP'ye düşmanlık edeceğiz diye devlet düşmanı olmuşsunuz haberiniz yok. Allah akıl fikir versin ne diyim renkdaş