türkiye isveç'ten daha sosyal bir devlettir

Diktatörlük hikayedir babacım en fazla tek adam tek adam saçmalığı derim lakin adamın anasına küfredildi mitingde alenen diktatöre edemezsin. Her eleştirinize imzamı atarım ama diktatörlük farklı bir şey diktatör dedikleriniz 25 yıl çalışma kampı yetmezse sabun yapıyordu.

Devlet düşmanlığı değil, sevgisi.. uzun vadede ülkenin bekası için akp zulmü ve diktatörlüğünden kurtulmak gerekiyor.. ömür boyu faşist yönetim altında yaşayacağımıza birkaç sene ekonomik kriz yaşayıp akp'nin defolmasını izleriz..

Ekonomik kriz 100 yıl sürecek değil.. 1-2 sene olur en fazla.. bu da akp'nin gitmesine yeter..

Evet umarım bu sene krizlerden kriz beğeniriz.. batarız yok oluruz.. bu faşist ve baskıcı düzen yok olur.. çocuğuma zorla osmanlıca okutmaya kalkan adamlar defolsun.. zorla güzellik olmaz.. böyle ülke hiç olmasın daha iyi..

Bu şeytan tohumları gittikten sonra biz nasılsa yine yaşarız.. en azından eskisi gibi özgür oluruz.. başkasına da eskiden başka şeyler dayatılmış olabilir ve o da yanlıştır.. ben kendi açımdan bakıyorum.. arapça öğrenmek istemiyorum, zorunlu din dersi çocuğuma dayatılsın istemiyorum.. dayatacaksan ömür boyu düşmanımsın, bu kadar basit..

Bu koşullar altında batsın bu ülke.. zaten yaşatmıyorlar ki özgür bir hayatı.. böyle devlet (akp) olmaz olsun..

https://www.youtube.com/watch?v=J9pyBYgwer4

:asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22:

Geri
Üst Alt