Türkiye Kupası Final | Galatasaray Odeabank 76-70 Fenerbahçe | M.S | Lig TV2

aga ben fowlese üzülmedim nedense bilmiyorum. sponsorumuz iyi bu sene bütçeyi düşürdük. sponsor sonra geldi. parker benim hayalim. sanchoyla müthiş 2 li olurlar. penny-alba-sancho-parqer

penny yerine agustusta olabilir tabi.

bu arada şebnem son maçlar iyi oynuyordu. bu maçtada iyiydi. işil maçin yildiziydi. sanchoyla beraber.

fowles maç başına 15-20 arası ribaund çekiyordu özellikle fener maçlarında, dışarıdan şutu iyi değildi ama bone'un yerinde olsa çok daha iyi olurdu bence,transfer şart bu galibiyete aldanmamak lazım winner şart özelikle

Yavrularım benim. Canlarım. Tebrikler aslanlarım.

BdtTjTOCYAE_Ap7.jpg

Çok güzel bir galibiyet helal olsun, tebrik ederim.

İnşallah sezonu finalini de aynen bu şekilde oynar bunların şampiyonluk serisine son veririz.

malum üye yine ceza almış haftalık olağan cezası:D

fowles maç başına 15-20 arası ribaund çekiyordu özellikle fener maçlarında, dışarıdan şutu iyi değildi ama bone'un yerinde olsa çok daha iyi olurdu bence,transfer şart bu galibiyete aldanmamak lazım winner şart özelikle

bu sene anca işila yardimci guard ve bir avrupali uzun alinir. seneye olur o iş. ha bende alalim derim ama almazlar. bu maçi torrens olmadan yendik onuda söyeleyelim. biz yorulduk. hoca 15 fark olunca işilla zellousu dinlendirse. 10 sayinin üstünde olurdu durum.

gene mi kupa almışız , müzede yer kalmadı arkadaş !

Maçın tekrarı başlıyor GSTV'de .

Ben totem amaçlı izlemiyorum hatta maç bitmeden konuya bile girmedim . Sadece skoru takip ettim bir ara 60-50'ydi tamam yine koymuşuz dedim sonra ne olduysa fark 3'e 5'e indi

Helal olsun #SarayınSultanları :) :happy0025::kupa::happy0025:

kızlarımızı tebrik ediyor, darısı şampiyonluk kupasına diyorum. çünkü gerçekten bu şikecilere bir dur demek lazım artık play-off finalinde

Geri
Üst Alt