Caner Paşa
Tecrübeli Üye
- 31 Temmuz 2010
- 5.654
- 145
- 1.198
tebrikler dişi aslanlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soyunma odasında durarak bir poz iyi giderdi hadi kaptan yap organizasyonu bekliyoruz resmi![]()
Emre İnan kardeşimiz hakkında olumsuz yorumlardan kaçınalım, kendini Galatasaray'a adamış bir arkadaşımızdır. Her sene kombinesini alıp aynı zamanda her çeşit forma alıyor ama en çok haksızlığada o uğruyor adamın kaçıncı cezası ben bile sayamadım gereksiz şeylerden. Ben burda ne küfürler gördüm modlar olsun üyeler olsun ama ceza yok, tüm gözler Emre'de olduğu için en ufak harekette atılıyor. Birde 7 gün yemiş i... dediği için. Ben ırkçılık yaptım 3 gün yedim onda da indirim aldımcezaları bi gözden geçirin isterseniz.
ben estonya maçında başarılar estonya yazıp, estonya bayrağı paylaşan üyeye ermenimisin diye alıntı yaptım 13 gün ırkçılıktan banlandım sen yine iyi yırtmışsın
ben estonya maçında başarılar estonya yazıp, estonya bayrağı paylaşan üyeye ermenimisin diye alıntı yaptım 13 gün ırkçılıktan banlandım sen yine iyi yırtmışsın
oha onu sen mi yazmıştın
ben atmıştım valla onu haberin olsunespri yapmıştın belki bilmem ama dışarıdan kötü gözüküyor böyle şeyler o açıdan. Daha önce sıkıntı oldu böyle mevzularda.
yok artık benle alıp veremediğin nedir Özgür beyaçıkçası bende şok olmuştum ırkçılık damgası yediğim için,bu vesile ile sizlerden iade-i itibarımın yapılmasını talep ediyorum
Emre İnan kardeşimiz hakkında olumsuz yorumlardan kaçınalım, kendini Galatasaray'a adamış bir arkadaşımızdır. Her sene kombinesini alıp aynı zamanda her çeşit forma alıyor ama en çok haksızlığada o uğruyor adamın kaçıncı cezası ben bile sayamadım gereksiz şeylerden. Ben burda ne küfürler gördüm modlar olsun üyeler olsun ama ceza yok, tüm gözler Emre'de olduğu için en ufak harekette atılıyor. Birde 7 gün yemiş i... dediği için. Ben ırkçılık yaptım 3 gün yedim onda da indirim aldımcezaları bi gözden geçirin isterseniz.
Ya GSE olan Okan var ya İsviçre'de yaşayan..Adam solcu ama sırf takılmak için Ermeni misin esprisi yapmıştı onu da atmıştım.(şaka olduğunu bilmeme rağmen) Kaldı ki Okan'la forum dışından da muhabbetim var çok sevdiğim bir adam. Genelde ceza karşıtı olayları konuşarak halletmeye çalışırdım ama bu konularda hiç duraksamıyordum![]()