Türkiye Kupası Finali Konya'da Oynanacak! Saat 20:00

e bılet olmasaydı ankaradan gıderdım maca ama bu sezon protesto etmek gerek

adsws%C4%B1z.jpg

Bunların hepsi kahpeler

Ayça gelsin oturacak yer bulamazsa ben oturturum onu yer kolay ya

Orda olacagim...ilk GS macim olacak :)

bütün Aile Aslantepeye gitdi...bi bana nasip olmadi...

Izmir den artik Konya ya gidecegizzz

Bu "Pasolig/E-Bilet" olayi yok dimi kupa final bilet satisinda?

Keşke Eskişehir'de oynayasaydik

Onların da sahasında kupa kaldirirdik

Fenerasyon bundan korkup Konya'ya almış anlaşılan :)

Sony Xperia

saat 18.55te battaniyemi alırım

18.56da koltuğa sererim

19.41e kadar forumda ilk11 tartışması yaparım

19.52de tvnin volumeyi 70e getiririm

19.59 lalalaGSCİMBOM

1544435_10152099678191295_8573760599597413650_n.jpg

Mavi kısım eskişehir kırmızı Galatasaray mış

Eğer ua veya yönetim bir önlem almazsa büyük bir rezalet yaşanacak, Konyasporlu ve eseslilerde tam bir dostluk fırtınası 1 senedir yaşanıyor , bizim tarafı konyalılar kapatacak, üstelik hızlı trenle akın akın gelecekler.

Konyalılar falan kapatamaz kardeşim. Onlarda o cesaret yok ben çok iyi tanırım onları yaş ortalamaları 14-15 zaten internette yazarlar ancak maç günü bulamazsın 1 tanesini..

Konyalılar falan kapatamaz kardeşim. Onlarda o cesaret yok ben çok iyi tanırım onları yaş ortalamaları 14-15 zaten internette yazarlar ancak maç günü bulamazsın 1 tanesini..

Göreceğiz kardeş 10 bin Galatasaray biletinin en az yarısını kapatacaklar üstelik Konyaya da gişe kurulacakmış sen nalçacıları bilmiyosun heralde , sağa sola yalakalık yapmak için şimdi de esesi bulmuşlar, playoflara eskişehire gittiklerinde zaten dostlukları vardı şimdi facebookta falan esesliler sakın bizim tribünden almayın onlara yer bırakmayalım diyolar

Göreceğiz kardeş 10 bin Galatasaray biletinin en az yarısını kapatacaklar üstelik Konyaya da gişe kurulacakmış sen nalçacıları bilmiyosun heralde , sağa sola yalakalık yapmak için şimdi de esesi bulmuşlar, playoflara eskişehire gittiklerinde zaten dostlukları vardı şimdi facebookta falan esesliler sakın bizim tribünden almayın onlara yer bırakmayalım diyolar

Nalçacı dediğin grupta 4 yıl bulundum. Onların ki laf hiç bi icraat yapamazlar

Geri
Üst Alt