Türkiye Kupası Finali Konya'da Oynanacak! Saat 20:00

hadi inş herkes internetten hızlıca alsa zaten 1 kişi bile giremez

En fazla yapacaklarını söleyim mi ben sana ? İnternetten alırlar bileti karaborsa yaparlar. Yani o 60 TL lik bilete 120 TL isterler. O maça girebilecek cesaret yok onlarda. 10 tanesi gaza gelir girer onlarda alır zaten havasını. Geçen lig maçında işte daha 1 ay olmadı adamlarla aynı yerden aldık biletlerimizi. Aynı gişeden ha yanlış anlama. Maçtan önce Konya sokaklarında Galatasaraylı görürsek asarız keseriz diyorlardı beraber aynı sıradan bilet aldık seslerini çıkaramadılar ;)

En fazla yapacaklarını söleyim mi ben sana ? İnternetten alırlar bileti karaborsa yaparlar. Yani o 60 TL lik bilete 120 TL isterler. O maça girebilecek cesaret yok onlarda. 10 tanesi gaza gelir girer onlarda alır zaten havasını. Geçen lig maçında işte daha 1 ay olmadı adamlarla aynı yerden aldık biletlerimizi. Aynı gişeden ha yanlış anlama. Maçtan önce Konya sokaklarında Galatasaraylı görürsek asarız keseriz diyorlardı beraber aynı sıradan bilet aldık seslerini çıkaramadılar ;)

boş adamlar biliyorum da gitsinler eskişehirli kankalarıyla ne yaparsa yapsınlar biz dolduralım yeter kale arkasıyla yeni yeşili

E hani Urfa'da oynanacaktı final? Neyse, Konya Eses için daha iyi oldu, taraftarları rahatlıkla gider maça! Böyle bi federasyondan zaten daha ne beklenebilir ki... İster misiniz bir de final maçını Cüneyt Çakır denen hakem müsveddesine versinler :asd2:

E hani Urfa'da oynanacaktı final? Neyse, Konya Eses için daha iyi oldu, taraftarları rahatlıkla gider maça! Böyle bi federasyondan zaten daha ne beklenebilir ki... İster misiniz bir de final maçını Cüneyt Çakır denen hakem müsveddesine versinler :asd2:

Eger öyle birsey olursa bizimkiler GS 0: TFF 4 aciklamasindan sonra ortaligi yikmalari lazim. Bence Bülent Yildirimi verirler. Cücüden on kat daha iyi. En azindan onun kadar sinsi ve eyyamci degil.

Rahat Olun Konyalı çiki reis tek başına destekler.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CnMpgo8sstA[/media]

Orda olucam :)

Hangi futbolcumza ne diyim ? :D

Arkadaşlar konu önemli.Eskişehirspor tribününe bilet bulamayan taraftarımız biletlerini galatasaray maraton tribününden almaları yönünde çağrımızı yapıyoruz.Ayrı ayrı olacağımıza biletlerimizi tek yerden alalım.gs kale arkası ile gs maraton arasında teller olduğu için onlarla karşılaşma sıkıntısıda yaşanmayacak.

Konyaspor taraftarıda biletlerini bahsettiğim yerden alacaklar.

https://eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=4437&PN=1

konu başlığı açmışlar :mad:

Kilometrece kuyruk vsrmis eses de

* LG G2 Tapatalk *

Kategori 2 veya Kategori 3'den fazla bileti olan bana mesaj atabilir mi?

e bilet uygulaması bu maç için geçerli mi? o tarihte konya da olma ıhtimalim belirdi

Nerde bulusucazzz konya da ?

Belli yer var mi ua fln ?

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt