Türkiye Liginde Oynayan 10 Numaralar Yeterli mi?

Benfica ilk çıktığı dönemde CL'de bile oynatırken bir sonra ki sene elden çıkarmaya karar verip 2 sene kiralıyorsa onlarda doğru oyuncu olmadığını sistemlerine uymadığını anlamışlardır. Grup maçlarında uzaktan golleri ve frikikleri vardı ama güncel futbol da özellikle de Avrupa'da her şey sadece şut ve kafa vuruşu değil onun haricinde Talisca'yı büyük liglerde yerler ve takım maç içinde 10 kişi oynardı.

Talisca'nın Osmanlıspor'a berbat bir zeminde 30 metreden attığı gol vardı zemin kötü ama galibiyeti getirecek şut oldu eğer ki zemin iyi olsa muhtemelen o maçta kazanamayacaklardı. Zeminin kötü olduğu koşularda Talisca gibi bir futbolcumun olmasını isterim ama zeminin iyi olup karşında oynayan bir takım varsa Talisca'yı direk yedeğe koyardım

Bizim takımda olsa yağ gibi akardı boşver şimdi pas oyununu falan biz city , barça falan değiliz.

Elimizdeki hödük boş kaleye zor atıyor.

Bizim takımda olsa yağ gibi akardı boşver şimdi pas oyununu falan biz city , barça falan değiliz.

Ben ikisini de almazdım şu an ki kadro'ya mesela Tottenham'dan Dembele olsa tadından yenmezdi.

Dembele - Fernando - Ndiaye
Onyekuru - Niasse - Garry R.

Net pas oyunu oynayan takim city disinda artik pek yok. Birde sarri Chelsea olur. Barca pas oyununu birakali epey oluyor

Yunus , Ozan , Celil artık 11 olsalar keşke, sonra da sıra onlara gelse atalay , mutlu , ahmet falan.
rodrigues dinlendirilip yunus denenebilir bilhassa içerdeki maçlarda,celile zaten haksızlık edilyo.ama artık ali yavuza mecburuz.malik fizik olarak bitik.ahmet cezasahasına yakın olsun yeter,ondan eminim,şüphem yok o çocuktan

Net pas oyunu oynayan takim city disinda artik pek yok. Birde sarri Chelsea olur. Barca pas oyununu birakali epey oluyor
İspanya bu seneden itibaren belli bir süre çöküşe geçer diye düşünüyorum bir kaç sene İngiliz takımlarını konuşacağız gibi gözüküyor

Malesef tam birakamiyorsun. Ligde mecbur set oynaman gerekiyor. En azından golü bulana kadar.

Şok baskıyla atarsın o golü ya ligdeki takımlar rakip değil.

Bakma bizimkiler maç seçiyor oynamıyor , artist artist oynuyorlar Anadolu takımlarına karşı.

hiç atamazsan duran toptan atarsın gol.

o gelmez ingiliz ha olur da gelirse sana forma alırım o derece sevinirim.
İmkan olsa Porto deplasmanında şöyle bir kadroyla çıkmak isterdim
-----------------Muslera-------------------
Linnes---Miranda---Ozan K.--Nagatomo
------Ndiaye---Fernando--Dembele-----
---Onyekuru---Welbeck---Garry R.-----

İmkan olsa Porto deplasmanında şöyle bir kadroyla çıkmak isterdim
-----------------Muslera-------------------
Linnes---Miranda---Ozan K.--Nagatomo
------Ndiaye---Fernando--Dembele-----
---Onyekuru---Welbeck---Garry R.-----

3 0 temiz maç alır bu kadro.

Şok baskıyla atarsın o golü ya ligdeki takımlar rakip değil.

Bakma bizimkiler maç seçiyor oynamıyor , artist artist oynuyorlar Anadolu takımlarına karşı.

hiç atamazsan duran toptan atarsın gol.

Mac secme degil aslinda. Anadolu takimlarinin tek amaci kontra. Adamlar top oynamaya çıkmıyorlar. Hatta geride bile olsalar bastirmiyorlar bile. Onun icin bjk gecen sezon ligde sıkıntı yasadi. Porto monaco falan ustune geldi bjknin ama malatya kapandi.

Mac secme degil aslinda. Anadolu takimlarinin tek amaci kontra. Adamlar yop oynamaya çıkmıyorlar. Hatta geride bile olsalar bastirmiyorlar bile. Onun icin bjk gecen sezon ligde sıkıntı yasadi. Porto monaco falan ustune geldi bjknin ama malatya kapandi.

Akhisar ilk yarıyı izle laubali laubali kaçan pozisyonlara bak.

onları atmazsan maç alamazsın.

Erzurum maçında yine aynı adamlar deli gibi sana fırsat verdi sen hepsini kaçırdın üst üste.

Mac secme degil aslinda. Anadolu takimlarinin tek amaci kontra. Adamlar top oynamaya çıkmıyorlar. Hatta geride bile olsalar bastirmiyorlar bile. Onun icin bjk gecen sezon ligde sıkıntı yasadi. Porto monaco falan ustune geldi bjknin ama malatya kapandi.
Kesinlikle katılıyorum, Anadolu takımları hangi takıma karşı nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar bir de Anadolu takımlarını geçmişe göre küçümsemek olmaz bugün Akhisar'ın deplasman da oyunu domine etmesi bile ligimizdeki rakiplerin daha da güçlendiğini gösteriyor. Bu sene puan barajı iç saha maçları belirler iç sahada biz kaybetmezsek 70-75 arasını görürüz ama iç sahada puan kayıpları olursa muhtemelen 65-70 arası şampiyon olunur

Kesinlikle katılıyorum, Anadolu takımları hangi takıma karşı nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar bir de Anadolu takımlarını geçmişe göre küçümsemek olmaz bugün Akhisar'ın deplasman da oyunu domine etmesi bile ligimizdeki rakiplerin daha da güçlendiğini gösteriyor. Bu sene puan barajı iç saha maçları belirler iç sahada biz kaybetmezsek 70-75 arasını görürüz ama iç sahada puan kayıpları olursa muhtemelen 65-70 arası şampiyon olunur

70'i gören 2.ci takım olmuyacak yazıyorum buraya.

Geri
Üst Alt