Türkiye Sigara Kullanımında 1. Sırada!

Ot icme veya son 12 ayda ot icen orani ne kadar? Almanyada bu rakam hafiften yükselmis. Sigara icme orani senelerdir cok yavas olsada düsüste.
Sigara illet bir şey. Kafa da yapmıyor.
Boş muhabbet sigara.
Efkarlanıp iki paket bitireni de anlamıyorum.
Püf püf püf hiç bir şey değişmiyor.

60 lira olsa da vazgeçilmiyor galiba
İçmediğimden bilmiyorum
Her gün 1 paket içsen ayda 900 lira gidiyor zaten
Yazık, günah.
Günümüzde 900 lira da hiç oldu yani.
sigaranın fiyatının sürekli artması kullananların oranını düşürmemekle birlikte tütüne yönlendirdiği için halk sağlığı için daha tehlikeli bir hal alıyor. insanların bi kısmı sarma sigaraya yöneliyor gözlemlediğim kadarıyla

sigaranın fiyatının sürekli artması kullananların oranını düşürmemekle birlikte tütüne yönlendirdiği için halk sağlığı için daha tehlikeli bir hal alıyor. insanların bi kısmı sarma sigaraya yöneliyor gözlemlediğim kadarıyla
Evde sigara yapan arkadaşlar da gördüm. Böyle bitki olarak dalından alıp kağıda sarıp içiyorlardı. Evde içkiyi yapanı görmüştüm ama evde yapılan sigara garip gelmişti.

Evde sigara yapan arkadaşlar da gördüm. Böyle bitki olarak dalından alıp kağıda sarıp içiyorlardı. Evde içkiyi yapanı görmüştüm ama evde yapılan sigara garip gelmişti.
Öyle olmuyo o iş ya. Tütünü kurutup balyaliyorlar sonra ince kiyim kesip içerler. o ne öyle dalından armut yer gibi

GscimbomMobile

Bu dünyada en nefret ettigim seylerden biri sigara. Daha hayatimda ne agzima sürmedim ne de elime dahi almadim.

Kapali alanlarda sigara icilmesinin yasaklandigi zaman nasil sevinmistim.

Bu dünyada en nefret ettigim seylerden biri sigara. Daha hayatimda ne agzima sürmedim ne de elime dahi almadim.

Kapali alanlarda sigara icilmesinin yasaklandigi zaman nasil sevinmistim.
O yüzde yüz doğru Karar ya. Otobüslerde falan da iciliyordu. Saçma sapan serbestlikmis.

GscimbomMobile

Birakmak isteyen varsa umutsuzluga kapilmasin. Emin olun 3 gunde biter.
Ben, ara ara 6 yasimdan 15 yasima kadar ictigimi bilirim. 15 yasinda kesintisiz icmeye basladim. Nasil tiryakiydim ornek vereyim, mesela beklemeyi hic sevmem, eger 15 dakika bekleyeceksem her sigara 5 dakika surerdi ve 3 tane sigara icerdim, Senegal Turkiye macinda altin gole kadar çıtımı cikarmadim ama 1 paketi bitirmisimdir.
Bitirmek icin de evden cikmadim, ne kadar film varsa kiraladim, cips, cerez ile 3 gun icmedim. 4. gun cenaze vardi, 2 gun de ihtiyarlarla gecirdim. Sonrasi zaten zorluk cekmedim.
Birakacak olan isterse rahat birakir.

Bu duruma bı sigara yakılır

IMG_7070.webp

Bu millet sigarayı bırakmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yıllardır bunu içiyorum. Ekonomik daha az tüketiyosun
IMG_20220530_213308.webp

GscimbomMobile

Günde iki paket sigara içiyorum. Çünkü çok seviyorum. Zararlarını tabiki biliyorum ama şimdilik keyfim kerinde.:)

Geri
Üst Alt