- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Efes kazansın zatenKarşıyaka kazancak da biz de göreceğiz ha![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efes kazansın zatenKarşıyaka kazancak da biz de göreceğiz ha![]()
NedenEfes kazansın zaten
Fener şampiyon olur
E Efes bu turu geçse bizle oynayacak, yatalım mı Fener şampiyon olmasın diyeFener şampiyon olur
Efes bizi eler buyuk olasilik zaten. Bilerek yenilmemize gerek yok. Efesi yenersek zaten şampiyon oluruz diyecemde hakemlere hiç güvenim yok.E Efes bu turu geçse bizle oynayacak, yatalım mı Fener şampiyon olmasın diye
Ayrıca ksk bu turu geçerse onları eleyeceğimizi düşünüyorum, finale çıkıp fenere elenmek de başarısızlık değildir bizim için.En fazla 3 gün goygoy yaparlar ama bizim için bir şeylerin başlangıcı olur.
Fenerin rezalet oynamasını söylemedim bile.
Renktaş bizi kimse elini kolunu sallayarak yenemez bu formumuzla.Fener zaten Bursa serisini berbat oynayarak geçti pek bir çekincem yok, yenilirsek de canımız sağolsun devasa bir bütçe farkı var.Tabii ki hakemi de yenemeyiz ama finale kadar çıkmak muazzam olur bizim için.Takıma güvenelimEfes bizi eler buyuk olasilik zaten. Bilerek yenilmemize gerek yok. Efesi yenersek zaten şampiyon oluruz diyecemde hakemlere hiç güvenim yok.
Darusafakadan feneri elemesini bekliyorum insallahRenktaş bizi kimse elini kolunu sallayarak yenemez bu formumuzla.Fener zaten Bursa serisini berbat oynayarak geçti pek bir çekincem yok, yenilirsek de canımız sağolsun devasa bir bütçe farkı var.Tabii ki hakemi de yenemeyiz ama finale kadar çıkmak muazzam olur bizim için.Takıma güvenelim
Naber Oral?Ksk bırakmıyor
İyim teşekkürler,sen ?Naber Oral?
Kibar adamİyim teşekkürler,sen ?