Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Bugrahan bize gelsen nolurdu. Zaten süre alamiyorsun orda

Fener şampiyon olur
E Efes bu turu geçse bizle oynayacak, yatalım mı Fener şampiyon olmasın diye

Ayrıca ksk bu turu geçerse onları eleyeceğimizi düşünüyorum, finale çıkıp fenere elenmek de başarısızlık değildir bizim için.En fazla 3 gün goygoy yaparlar ama bizim için bir şeylerin başlangıcı olur.

Fenerin rezalet oynamasını söylemedim bile.

E Efes bu turu geçse bizle oynayacak, yatalım mı Fener şampiyon olmasın diye

Ayrıca ksk bu turu geçerse onları eleyeceğimizi düşünüyorum, finale çıkıp fenere elenmek de başarısızlık değildir bizim için.En fazla 3 gün goygoy yaparlar ama bizim için bir şeylerin başlangıcı olur.

Fenerin rezalet oynamasını söylemedim bile.
Efes bizi eler buyuk olasilik zaten. Bilerek yenilmemize gerek yok. Efesi yenersek zaten şampiyon oluruz diyecemde hakemlere hiç güvenim yok.

colson büyük oynuyor.

taylor 2. yarı mefta büyük ihtimal

Efes’in kilit oyuncuları çok yorgun. Maçın ikinci yarısına bu yorgunluk daha fazla yansıyacak. Sonuna kadar başabaş gidebilir bence.

ksk yenecek sonra biz de kskyı yenecez sıonra finalde feneri paramparça edicez ve şampiyon olucaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Efes gelirse bizi pota altından vurur ve çok zorlanmadan elerler eğer dış atışta ciddi iyi bir yüzde tutturmazsak.

Efes bizi eler buyuk olasilik zaten. Bilerek yenilmemize gerek yok. Efesi yenersek zaten şampiyon oluruz diyecemde hakemlere hiç güvenim yok.
Renktaş bizi kimse elini kolunu sallayarak yenemez bu formumuzla.Fener zaten Bursa serisini berbat oynayarak geçti pek bir çekincem yok, yenilirsek de canımız sağolsun devasa bir bütçe farkı var.Tabii ki hakemi de yenemeyiz ama finale kadar çıkmak muazzam olur bizim için.Takıma güvenelim

Renktaş bizi kimse elini kolunu sallayarak yenemez bu formumuzla.Fener zaten Bursa serisini berbat oynayarak geçti pek bir çekincem yok, yenilirsek de canımız sağolsun devasa bir bütçe farkı var.Tabii ki hakemi de yenemeyiz ama finale kadar çıkmak muazzam olur bizim için.Takıma güvenelim
Darusafakadan feneri elemesini bekliyorum insallah

Geri
Üst Alt