Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Hocam fbye ucundan azcık gösterip sonunda piyade tüfeği sokunca ebeleri silkildi tabi kudurdular.

Canından korkmuyorsa yapar bize karşı.

Yani olay çıkmaz

Yaparlar çünkü hepsi fanatik bunların yöneticilerinin. Bir tane objektif bir adam yok. İki saniye sonrasını düşünen yok. Sırf ben yaralanayım da Galatasaray zarar görsün diye bile yapan olur yönetimden. Bak mesela bizdekiler de iyi Galatasaraylı ama fanatik yönetici çok olmamalı bir camiada. Mesela Dursun Başkan fanatik değil. İyi bir Galatasaraylı. Erden Timur fanatik. Metin Öztürk iyi bir Galatasaraylı. Öyle bir dengeleme var kulüp içinde. Dursun Özbek ve Metin Öztürk Ali Koç ve Selahattin Baki gibi gözünü fanatizm bürümüş holigan ruhlu insanlar olsaydı neler olurdu bizim stattaki son maçta düşünmek istemiyorum ben.

Ki biraz da böyle aklı başınsa yöneticiler bizim taraftarı adam etti. Ondan önce sulu derbi skandalı, Volkan'a rakı şişesi atılması gibi saçma sapan, rakibi sindirmeyen, bize zararı olan olaylar yaşanırken 2011'de Aysal yönetiminin gelişiyle beraber taraftar da evrim geçirdi. O sırada bunların taraftarları Saraçoğlu'nda muz sallıyordu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Yaparlar çünkü hepsi fanatik bunların yöneticilerinin. Bir tane objektif bir adam yok. İki saniye sonrasını düşünen yok. Sırf ben yaralanayım da Galatasaray zarar görsün diye bile yapan olur yönetimden.

Bk yapar, ebelerininkini tersten gösteririz, efes taraftarına benzemez o iş.

Piahaahahahahaahahhaahhahaa

yine mi yenilmisler

ahhahaahhah

Bk yapar, ebelerininkini tersten gösteririz, efes taraftarına benzemez o iş.

Hiçbir şey olmaz. Beyinlerine iki su şişesi alırlar sonra polisler araya girer onlar koruma içinde oradan ayrılır biz 10 maç ceza alırız. Kolluk kuvvetinin olduğu yerde sen taraftar olarak kimsin de yönetici döveceksin? He burada bence taraftarı da koruması gerekiyor ama gidip milyon dolarlık adamları korumak 10 bin lira maaş alan adamı korumaktan daha prestijli tabii.

He Euroleague'de bunlarla karşılaşmak mükemmel olurdu yalnız. Uzun zamandır Euroleague'de değiliz. BCL garabetine çekildik.

images.webp

oğğğğğhhhhhhhhhh

Maçın skoruna bakmak bile istemiyordum, çok tatlı bir sürpriz oldu. Ergin Hocam biraz gerilmiş ama mutluluğun doruğuna ulaşmış giderayak. Ali Koç' u fena gerdirmiş, bir yerinden çatlamadıysa daha da çatlamaz bu değişik yoğurt yiyici...

Ulan yarın maça gideyim dedim. İş çıkışı bilet almaya gittim bilet kalmamış. 12:00da çıkıp 12:30da bitmiş biletler.

Geri
Üst Alt