- 27 Ocak 2010
- 139.622
- 106.015
- 5.648
kskFinal tahminlerini alayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kskFinal tahminlerini alayım.
Şimdi sıçtık işte.
sanki benden önce efes'i yeniyodunuzŞimdi sıçtık işte.
Uğur Meleke Mode on:sanki benden önce efes'i yeniyodunuz
İstanbul'da KSK'nin bir maç çalacağını ama Efes'in de burada bir maç alacağını ve 3-2 kazanacağını düşünüyorum.Delgado, playoff'lar da ligin üzerine çıktı Efes'in de en defolu yerinin burası olduğunu düşünürsek Karşıyaka'nın tırmalayacağı gün gibi aşikar yine de Ergin Hocam son maç görüldüğü üzere acayip motive belki bir maç verir.
Yıllardır gittiğini görmedim. Kendisine sado mazo taktiği bile uygulandı. Lakin nafile...Vasfi'nin cenabetliği nasıl gider?
Bir türküde Antep'in hamamları diyorya, bir numarası olabilir. Antep'e hamama mı götürsek?Yıllardır gittiğini görmedim. Kendisine sado mazo taktiği bile uygulandı. Lakin nafile...
Vasfi'nin cenabetliği nasıl gider?
Çok şey denedik. Lakin fayda etmiyor. O yüzden;Bir türküde Antep'in hamamları diyorya, bir numarası olabilir. Antep'e hamama mı götürsek?
Hoca dediğimi yapmış Kuzminskası almış kadroya.İstanbul'da KSK'nin bir maç çalacağını ama Efes'in de burada bir maç alacağını ve 3-2 kazanacağını düşünüyorum.
Pota altında KSK önde gerçekten, hatta aklıma şu geldi. Acaba bir tane kısayı dışarıda bırakıp bu seride Kuzminskas kullanılsa 4-5 no ile bam bam bam mı yapılsa, üstünlük artırılsa. Kısalarda zaten Efes önde. Thomas Akyazılı'nın süresini artırıp o taraf çözülebilir biraz daha KSK adına. Telekom serisinde yüzdeli üçlük de attı. Savunması da gayet iyi. Verirsin Micic'in başına orası da avantaj olur. Kenan yorulduğunda da kısaların baskısı devam eder vs vs.