Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama dünyada şu basketbol kadar boş beleş, zevksiz, gereksiz bir spor dalı yok bana göre.
Yav en ufak bir heyecanı yok. 10 dk izliyorum sıkıntıdan patlıyorum. Sürekli aynı hareketler, bir o taraf atıyor bir bu taraf... Maçın sonunda girmeyen bir 3'lük, kaçan 2-3 tane serbest atış kazananı belirliyor.
Lan her şeyi geçiyorum... 4 tane maç oynanmış şampiyon belli olsun diye, hala belli değil. Final dediğin tek maçtır. Adı üzerinde... Ne malca bir organizasyondur yav bu.
Hadi onu da bırak, parası olanın düdüğü çaldığı bir organizasyon... İyi adam alan şampiyon oluyor. Kaçarı yok... Sen istediğin kadar götünü yırt, kalite mücadeleyi her zaman yeniyor...
Gereksiz...
Bunu izleyeceğinize gidin kadın voleybolu filan izleyin... Bari gözünüz gönlünüz açılsın...

Renktas basketbola sıkıcı diyorsan 90 dakika nasil futbolu izliyorsun cok merak ediyorum:D

D9HX5KFW4AAInIG

86-76 bitti.

3-2 Efes

bir şahıstan o kadar boş bir yorum gelmiş ki alıştık :)
Sana daha önce söylediğim şeyi tekrarlatmak zorunda bırakma beni. Benimle ilgilenme, mesajlarıma herhangi bir alıntı, tepkime vs verme, benden bahsetme... Seninle uğraşmak istemiyorum yahu. Daha nasıl ifade edebilirim. Sana 2 sefer söyledim bunu daha önce. Düpedüz taciz ediyorsun. Kendi işine bak, koca mod olmuşsun hala çocuk çocuk işlerle uğraşıyorsun.
@Keramettin TANRIVERDİ aga bunu başımdan alın yav. Şöyle çoluk çocuk işi şeyler yazıp kaçmasın madem. Adam gibi etiketlesin. Hayır şükür kendimi ifade edebilecek seviyede biriyim de ben münakaşa yaşamak istemiyorum bu şahısla. Mod olduğu için engel de atamıyorum.

Sana daha önce söylediğim şeyi tekrarlatmak zorunda bırakma beni. Benimle ilgilenme, mesajlarıma herhangi bir alıntı, tepkime vs verme, benden bahsetme... Seninle uğraşmak istemiyorum yahu. Daha nasıl ifade edebilirim. Sana 2 sefer söyledim bunu daha önce. Düpedüz taciz ediyorsun. Kendi işine bak, koca mod olmuşsun hala çocuk çocuk işlerle uğraşıyorsun.
@Keramettin TANRIVERDİ aga bunu başımdan alın yav. Şöyle çoluk çocuk işi şeyler yazıp kaçmasın madem. Adam gibi etiketlesin. Hayır şükür kendimi ifade edebilecek seviyede biriyim de ben münakaşa yaşamak istemiyorum bu şahısla. Mod olduğu için engel de atamıyorum.
senle münakaşaya giren yok
en başta bana saran biriydin sana bir şey de demedim
muhattap olmak istiyorsun ki hala yazıyorsun :)

uza

Fark 20’yi asinca efes gevsedi, obra da maci birakti sonraki maci dusunerek dinlendirmek icin uzunlarini kenara aldi bir daha da oynatmadi
Son mac fener fena asilacak, efesin yorgunluk yasama ihtimali cok yuksek
Ergin akilli oynatmali

bir şahıstan o kadar boş bir yorum gelmiş ki alıştık :)
@Keramettin TANRIVERDİ aga bunu başımdan alın yav. Şöyle çoluk çocuk işi şeyler yazıp kaçmasın madem. Adam gibi etiketlesin. Hayır şükür kendimi ifade edebilecek seviyede biriyim..
Renktas basketbola sıkıcı diyorsan 90 dakika nasil futbolu izliyorsun cok merak ediyorum:D
Renktaş futbolda yaptığın en ufak bir hatanın bile geri dönüşü olmayabiliyor. Basketteki gibi şu üçlük girmese bile bi şekilde telafi ederiz diyemiyorsun. 88-86 vs gibi bir skorla bitmiyor sonuçta. :D

@Keramettin TANRIVERDİ aga bunu başımdan alın yav. Şöyle çoluk çocuk işi şeyler yazıp kaçmasın madem. Adam gibi etiketlesin. Hayır şükür kendimi ifade edebilecek seviyede biriyim..

Renktaş futbolda yaptığın en ufak bir hatanın bile geri dönüşü olmayabiliyor. Basketteki gibi şu üçlük girmese bile bi şekilde telafi ederiz diyemiyorsun. 88-86 vs gibi bir skorla bitmiyor sonuçta. :D

unsala bosver reis bos bos konusur iste

abd'liler diyor ki "0-0 biten bir maçı izleyecek kadar zevksiz değiliz" herkesin zevki farklı.

Geri
Üst Alt