Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama dünyada şu basketbol kadar boş beleş, zevksiz, gereksiz bir spor dalı yok bana göre.
Yav en ufak bir heyecanı yok. 10 dk izliyorum sıkıntıdan patlıyorum. Sürekli aynı hareketler, bir o taraf atıyor bir bu taraf... Maçın sonunda girmeyen bir 3'lük, kaçan 2-3 tane serbest atış kazananı belirliyor.
Lan her şeyi geçiyorum... 4 tane maç oynanmış şampiyon belli olsun diye, hala belli değil. Final dediğin tek maçtır. Adı üzerinde... Ne malca bir organizasyondur yav bu.
Hadi onu da bırak, parası olanın düdüğü çaldığı bir organizasyon... İyi adam alan şampiyon oluyor. Kaçarı yok... Sen istediğin kadar götünü yırt, kalite mücadeleyi her zaman yeniyor...
Gereksiz...
Bunu izleyeceğinize gidin kadın voleybolu filan izleyin... Bari gözünüz gönlünüz açılsın...
Kuralları taktikleri vs öğrenip iyice aşina olduktan sonra neredeyse bütün sporlar zevkli oluyor bence. Basketbol dediğin gibi maç sonuna kalan bir şey değil. Maçın başından itibaren yaşanan birçok şey sonucu etkiliyor. Küçümseme gibi söylemiyorum yanlış anlama ama mevkileri falan bile bilmiyorsun anladığım kadarıyla. Bu şekilde zevk alman zor zaten.

Mesela Amerikan futbolu çok anlamsız geliyordu bana hiçbir şey anlamıyordum izlerken. Kuralları taktikleri falan öğrenip biraz işin içine girince zevk almaya başladım. Her spor için geçerli bence bu. Seninkine benzer bir zihniyetle Amerikalılar da futbola sallıyor mesela. Bi halt bilmeden izlemeye çalışıyor sonra sıkıcı diyor direkt. Herkes her sporu öğrenmek zorunda değil tabi ama öğrenmeden laf etmek de yanlış olur yani. He her şeyiyle öğrenip sevmeye çalıştığın halde olmuyorsa o zaman zevkler ve renkler meselesi yani kimse bir şey diyemez..

Bence de basketbol en az futbol kadar zevkli. Tabi ki görüşüne saygım var. Mesela bizim uleb cup ve bayanlar da euroleague şampiyonluğu en az uefa kadar değerlidir benim için.

Basketbol konusunda katılıyorum da birebir seviye olarak iki başarıyı kıyaslamak bence hiç doğru değil.Futbolun tekeli Avrupa'da basketbolunki de ABD'de.UEFA Kupası'yla basketbolun Avrupa kupası kıyas olmaz bence.

Basketbol konusunda katılıyorum da birebir seviye olarak iki başarıyı kıyaslamak bence hiç doğru değil.Futbolun tekeli Avrupa'da basketbolunki de ABD'de.UEFA Kupası'yla basketbolun Avrupa kupası kıyas olmaz bence.

Ne Avrupa'sı?

ABD ve Kanada hariç hemen her yerde popülerdir futbol.

Haydi biraz daha zorlayalım Hindistan ve Pakistan'da belki rugby yakındır veya biraz öndedir.

İki takımın Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiği serinin beşinci maçında da küfürlü tezahüratlar sebebiyle anonslar yapıldı. Deplasman tribünündeki Fenerbahçetaraftarları, karşılaşma öncesi Anadolu Efesbaşantrenörü Ergin Ataman’a yaptıkları küfürlü tezahürat sebebiyle ilk anonsu aldı. Ardından maçın ilk yarısının sonlarında bu kez hakemler aleyhine küfürlü tezahüratlar yapan sarı lacivertliler böylece ikinci anonsu aldı. Serinin ilk maçında 3, ikinci maçında ise 1 anons alan Fenerbahçe, bu maçla birlikte toplamda 6 kez anons almış oldu. Bu da sarı lacivertliler için kötü bir haber demek.

Türkiye Basketbol Federasyonu disiplin talimatnamesinin 38.maddesine göre seri boyunca deplasmandaki 6.anonsunu alan Fenerbahçe Beko, rakibiyle oynayacağı bir sonraki deplasman maçında taraftarından yoksun olacak. Bu da serinin 7.maça uzaması halinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmada Fenerbahçe Beko taraftarlarının olmayacağı anlamına geliyor

Fenerbahçe Beko Finalin Olası 7. Maçında Seyircisiz! | Eurohoops

Turkiyedeki basketbol acayip komik geliyor bana, NBA'yi izledikten sonra turkiyedeki takimlar burdaki lise takimlari gibi geliyor bana.

Turkiyedeki basketbol acayip komik geliyor bana, NBA'yi izledikten sonra turkiyedeki takimlar burdaki lise takimlari gibi geliyor bana.

NBA'in run&gun basketbolu seviyorsan orasi ayri ama Avrupa'da oynayan basketbol kalitesiz değildir. Jokic, Giannis, Dončic, Porzingis, Vučevic, Capela, Gobert, Nurkic vs vs hepsi all star seviseyinde oyuncular. Yugoslavya zamanindi bir kac sefer Amerika'nin "dream team"leri koymuştu hepsi unutuldu. Hidayet, Mehmet Okur, Ersan, Furkan, Cedi, Omer baya kaliteli oyuncular göndermişiz Amerika'ya.

İki takımın Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiği serinin beşinci maçında da küfürlü tezahüratlar sebebiyle anonslar yapıldı. Deplasman tribünündeki Fenerbahçetaraftarları, karşılaşma öncesi Anadolu Efesbaşantrenörü Ergin Ataman’a yaptıkları küfürlü tezahürat sebebiyle ilk anonsu aldı. Ardından maçın ilk yarısının sonlarında bu kez hakemler aleyhine küfürlü tezahüratlar yapan sarı lacivertliler böylece ikinci anonsu aldı. Serinin ilk maçında 3, ikinci maçında ise 1 anons alan Fenerbahçe, bu maçla birlikte toplamda 6 kez anons almış oldu. Bu da sarı lacivertliler için kötü bir haber demek.

Türkiye Basketbol Federasyonu disiplin talimatnamesinin 38.maddesine göre seri boyunca deplasmandaki 6.anonsunu alan Fenerbahçe Beko, rakibiyle oynayacağı bir sonraki deplasman maçında taraftarından yoksun olacak. Bu da serinin 7.maça uzaması halinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmada Fenerbahçe Beko taraftarlarının olmayacağı anlamına geliyor

Fenerbahçe Beko Finalin Olası 7. Maçında Seyircisiz! | Eurohoops

Ne güzel iş ya söv söv sıradaki ev sahibi olduğun maçta ceza alma deplasman maçında ceza al. Şikeciler gelir Efes taraftarının arasına oturur son maça kalırsa, nasıl engelleyecekler?

Neyse bunların planları her zaman içlerinde patlamıştır. Ergin hocam 10bin şikecinin önünde kaldırır umarım(kupayı). Ama hakemleri geçmek imkansız gibi o maçta.

Melli dinlenemden oynuyor da Dunston da 40 dakika oynuyor. Her maç faul problemine giriyor Efes de. Senin Türk oyuncuların çok daha iyi, katkı alıyorsun onlardan. Efes 0 katkı alıyor. Niye bu kadar ağlıyorsun Obradovic sen yeryüzünün en iyi koçu değil misin? Kadrolar birazcık eşitlenince olmuyor mu?

“Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, Anadolu Efes'in daha iyi oynadığını vurgulayarak, "Üçüncü periyot, Anadolu Efes'in daha kararlı oynadığı ve kazandığı çeyrekti. Rakibimizi tebrik ediyorum. Her maçtan sonra olduğu gibi yine o maça hazırlanmamız gerekiyor. Evimizdeki maçı kazanıp, yeniden burada oynamak istiyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Final serisi kolay olmadığını aktaran deneyimli çalıştırıcı, şunları kaydetti:

"İyi tanıdığımız bir rakibe karşı oynuyoruz. Oyuncularım her şeylerini veriyor. Bugün Ahmet kötü hissetmesine rağmen oynamak istedi. Melli hiç dinlenmeden, değişik pozisyonlarda oynuyor. Bu beni gururlandırıyor. Benim için çok özel sezon. Oyuncularım sonuç ne olursa olsun savaşmaya devam edecekler."

Obradovic, final serisinde oynanan maçlarda rakiplerinin ikinci yarıya daha iyi başlamasıyla alakalı soruya, "Belki daha iyi olanakları ve teknik ekipleri vardır. Ahmet Düverioğlu'nun acısı, Luigi Datome'nin şu an hastaneda olduğundan belki olabilir. İki aydır uzun oyuncumuz yok. Bu sebeplerden olabilir." yanıtını verdi.

Obradovic, sakatlığı sebebiyle bir süredir forma giyemeyen Erick Green'in bir sonraki maçta oynama ihtimalinin bulunduğunu aktardı.

Sarı-lacivertli basketbolcu Marko Guduric ise "Bizden daha iyi oynadılar. Hatalarımızı öğrenip kendi sahamızda yenilmememiz gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.”

Bu nedir yaw , Ben bu olayları az biraz hatırlıyordum ama bu kadar aşırı olduğunu unutmuşum. Ergin Ataman Fenerbahçe'nin sahasında 10 sene önce Efes ile şampiyon olup bunları yaşamış. Önümüzdeki maç için öyle bir ortam oluştuki çok acayip şeyler olabilir Efes maçı kazanırsa.

larkins seri boyunca mal gibi oynadi. bizim webster ruhuna mi girdi bunun

Bu nedir yaw , Ben bu olayları az biraz hatırlıyordum ama bu kadar aşırı olduğunu unutmuşum. Ergin Ataman Fenerbahçe'nin sahasında 10 sene önce Efes ile şampiyon olup bunları yaşamış. Önümüzdeki maç için öyle bir ortam oluştuki çok acayip şeyler olabilir Efes maçı kazanırsa.

benim de aklima boyle bisey oldugu gelmisti de bulamadim
harbiden bu serefsizler teroristliklerini rakibin aciklamalarina fln bagliyorsa yuh yani
ergin atamanin bizle zerre alakasi olmadigi donemler bunlar
geretsin fln dahi kafasini yarmis teror kulubu

benim de aklima boyle bisey oldugu gelmisti de bulamadim
harbiden bu serefsizler teroristliklerini rakibin aciklamalarina fln bagliyorsa yuh yani
ergin atamanin bizle zerre alakasi olmadigi donemler bunlar
geretsin fln dahi kafasini yarmis teror kulubu
teeaaaa ergin ülkerin koçuyken başladı olaylar üstad 15 sene önce falan

Türk sporunun çirkin yüzü: Fenerbahçe. Ama bütün olayları eziklik ve hazımsızlık kaynaklı

Geri
Üst Alt