Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

NBA'in run&gun basketbolu seviyorsan orasi ayri ama Avrupa'da oynayan basketbol kalitesiz değildir. Jokic, Giannis, Dončic, Porzingis, Vučevic, Capela, Gobert, Nurkic vs vs hepsi all star seviseyinde oyuncular. Yugoslavya zamanindi bir kac sefer Amerika'nin "dream team"leri koymuştu hepsi unutuldu. Hidayet, Mehmet Okur, Ersan, Furkan, Cedi, Omer baya kaliteli oyuncular göndermişiz Amerika'ya.

Avrupa Basketbolu beni acayip uykumu getiriyor cok sıkıcı. Avrupadan gelen oyuncular var ama Amerikalılar kadar kaliteli değiller. Ben Turklerin icinde sadece Hidayet ve Cedi Osmanı begeniyorum digerleri bana göre çöp.

Bu nedir yaw , Ben bu olayları az biraz hatırlıyordum ama bu kadar aşırı olduğunu unutmuşum. Ergin Ataman Fenerbahçe'nin sahasında 10 sene önce Efes ile şampiyon olup bunları yaşamış. Önümüzdeki maç için öyle bir ortam oluştuki çok acayip şeyler olabilir Efes maçı kazanırsa.

Sinan Güler de orada. Ne kadar karaktersiz bir herif olduğu buradan belli.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener medyası tamamen Ergin Ataman üzerine oynuyor seri başladığından beri. Arada sadece taraftarın küfür etmesi hoş bir durum değil tabi ama ..... diye devam eden cümleler arasında sağlam giydiriyorlar adama.

Bugün şöyle kıyasıya geçen maçın sonunda bir sayıyla Efes kazansa ve şampiyon olsa keşke.. Neler olacağını merak ediyorum.

Muhtemelen 10 sene öncenin tekrarı yaşanacak.

808195527b889dbf6133d619f07f597e.jpg

Ergin Hocam inşAllah Zurna Arenada kupayı kaldıracak kuşları çıldırtıp

Geri
Üst Alt