Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

EACC7D6E-6010-4F95-9ACD-BF3ED6C3BC78.gif

Sıkı bir Basketbol izleyicisi değilim, çok da anlamam doğrusu. Ancak Ergin Hocam' ın hep dar kadro, pota altı hakimiyeti düşük pivotlar ve kısaların dış şutlarına dayalı oyun anlayışında ısrar etmekte olduğunu görüyorum hala. O oyun anlayışını yine sürdür istersen ama baktın olmuyor, devreye sokacağın sağlam pivotların da olsun; bizde iken neyse de Efes' te bütçe sorunu da pek yok hani. Bu durumu anlayamıyorum...

Deniz akın sendeyiz
Ben feneri falan desteklemedim, yıllarca salonlarını ergin hocadan dolayı gs doldurdu, Avrupa'da sold out yaptılar, fb finalinde Ergin hoca bizleri çağırdı.

Ama bizle seri oynanırken sanki biz düşmanmışız gibi 12-13 yaşındaki çocukları basketi alkışladı diye polisle dışarı atan, başkana yer ayarlamaktan aciz, hakemleri baskı altına almak için her türlü çirkefliği yapan Efes; bugün sahasında fenerli TARAFTARLARA şampiyonluk kutlatti bakın sporcular, teknik heyet kutladı demiyorum bir sürü taraftar girdi sahaya kuzu gibi seyrettiler.

Biz yıllardır baskette pasif olduğumuz için gereksiz bir Efes sempatisi oluştu, gsliler Efes'ten "biz" diye bahsetmeye başlamıştı o yüzden gerçek yüzlerini göstermeleri iyi oldu.Artık bir yapılanmaya girdik, kimyamızın müthiş bir tuttuğu hoca var, bu yüzden insanların Ergin hoca hatrına bile olsa efes'i desteklemesini kabul edemem, fb-bjk derbisinde nasıl birbirlerini yesinler diyorsak bunda da öyle bir tavır takınmalıyız.Yoksa fb nefretimle hiçbir takım yarışamaz.

Ne oldu lan kodumun biracıları? Bizim seride teknik heyet ve oyuncular komple hakeme baskı kurup parkede götünüzü yırtıyordunuz. Üzerinizde hakemlerle geçtiğiniz turun ve Galatasaray'ın ahı var. Bok vardı da bize karşı kendinizi kastınız. Şikeci camiayı o gazla eleyip şampiyonluğu alırdık. Uzun lafın kısası Galatasaray'la uğraşanın, sonu iyi olmaz. Beter olun!

Geri
Üst Alt